.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Μεγαλη συγκέντρωση από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου -Μήνυμα αγώνα και ανατροπής (Βίντεο)


Μεγαλη συγκέντρωση από την Αριστερή Κίνηση ΠεριστερίουΜε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, αντάξια των προσδοκιών των διοργανωτών, σφραγίστηκε η προεκλογική περίοδος για την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.

Εκατοντάδες Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες από κάθε γειτονιά της πόλης γέμισαν το βράδυ της Τρίτης την πλατεία Δημαρχείου στέλνοντας μήνυμα αγώνα και αισιοδοξίας πως η ανατροπή θα έχει χρώμα κατακόκκινο τη βραδιά των εκλογών.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου και υποψήφιος Δήμαρχος, Πάνος Παπανικολάου, τόνισε την ανάγκη το μήνυμα της ανατροπής της μαύρης για τα λαικά συμφέροντα διοίκησης Παχατουρίδη και όσων μεγαλοσυμφεροντων την υποστηρίζουν να φθάσει σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία της πόλης. Συνέχισε λέγοντας πως είναι η ώρα ο κόσμος της δουλειάς να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ανατρέποντας το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ και τους τοπικούς εκφραστές του στο δήμο ως απαραίτητο στοιχείο για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας μια ζωή αξιοβίωτη.

Μεγαλη συγκέντρωση από την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Με σύνθημα “Το Περιστέρι των αγώνων και της ανατροπής στο προσκήνιο” η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καλεί τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τη νεολαία και τους μετανάστες να δώσουν μαζικά και αποφασιστικά τη μάχη για την ανατροπή του Καλλικράτη, των μνημονίων και συνολικά της βάρβαρης επίθεσης που δέχονται τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Δείτε τα βίντεο με την κεντρική ομιλία του Πάνου Παπανικολάου και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου από την Αντωνία Αθανασοπούλου – Βαφειάδου,δημοτική σύμβουλο και ιδρυτικό μέλος της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.