.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Με δικαστική απόφαση αφαιρείται μια έδρα από την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα


ATE_EKA_SYNEDRIO1Δημοσιεύουμε την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου με την οποία διορίζεται  διοίκηση στο ΕΚΑ, διαφορετική από τις αποφάσεις του Συνεδρίου του, σύμφωνα και με την ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση της αστικής δικαιοσύνης με την οποία αποφασίζει την ακύρωση του 29ου Συνέδριου του ΕΚΑ (Μάιος 2016) και ο διορισμός δοτής διοίκησης (περισσότερα εδώ και εδώ)

Σύμφωνα με την απόφαση αφαιρείται (όχι τυχαία) μία έδρα από την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα και δίδεται σε συνδικαλιστή της εργοδοτικής παράταξης Νέας Πορείας.

Δείτε την απόφαση του δικαστηρίου εδώ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



35 σχόλια στο “Με δικαστική απόφαση αφαιρείται μια έδρα από την Αγωνιστική Ταξική Ενότητα

  1. Ανώνυμος

    ξεφτίλα! Και η ΛΑΕ με τις συνδικαλιστικές της δυνάμεις, ΤΙ κάνει που θέλει και…αντιμνημονιακό μέτωπο τρομάρα της;; ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ αυτό το άθλιο κρατικό/κυβερνητικό πραξικόπημα…..

    Reply
  2. Κώστας

    γενικά όσοι ειναι στην ΛΑΕ είναι στο ΜΕΤΑ και τις Παρεμβάσεις που προφανώς και δεν συμφωνούν με όλα αυτά

    Κώστας

    Reply
    1. Γνώστης

      τι λές Κώστα;; Δυστυχώς έχεις λάθος για την ΛΑΕ: Το ΜΕΤΑ ενέκρινε το πραξικόπημα του κράτους!!!

      “…ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-Νέα Πορεία και ΕΑΚ (ΜΕΤΑ: συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ + τμήμα ΕΜΕΙΣ-Φωτόπουλου), έκαναν τα πάντα για να ακυρώσουν τις αποφάσεις του πρόσφατου 29ου Συνεδρίου του ΕΚΑ:

      • Αποχώρησαν από τις διαδικασίες του για να μην παρθούν αποφάσεις και να μη γίνει συζήτηση. Μετά το Συνέδριο συγκρότησαν κοινό προεδρείο.

      • Στήριξαν από την πρώτη στιγμή το εργοδοτικό σωματείο της Alpha Bank (και άλλα σωματεία) που προσέφυγε με ασφαλιστικά μέτρα στα δικαστήρια ενάντια στις αποφάσεις του συνεδρίου του ΕΚΑ.

      • Ακόμα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου που «δικαίωνε» την προσφυγή του σωματείου της Alpha Bank, στο ΔΣ του ΕΚΑ και στις ανακοινώσεις τους δηλώνουν συμμετοχή στη διορισμένη διοίκηση!

      • Έκαναν μάλιστα προσφυγή σωματεία που ελέγχονται από αυτές τις δυνάμεις, για να διοριστεί δοτή διοίκηση ίδια με την προηγούμενη, για να μη χαλάσουν δήθεν οι… συσχετισμοί!

      Η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση του ΕΚΑ αποτελεί ιδανικό συνομιλητή της κυβέρνησης και της «Επιτροπής Σοφών για τα Εργασιακά», φερέφωνο της ΓΣΕΕ, υποστύλωμα της εργοδοσίας. Δεν έχει δικαίωμα και νομιμοποίηση να κηρύξει καμία απεργία, κανέναν αγωνιστικό σχεδιασμό.

      Δεν είναι τυχαίο ότι η παράταξη της ΕΑΚ (ΜΕΤΑ: ΣΥΡΙΖΑ & συνδικαλιστές της ΛΑΕ, -τμήμα ΕΜΕΙΣ-Φωτόπουλου) από την οποία προέρχεται και ο «απερχόμενος» πρόεδρος, σπεύδει να αναγνωρίσει ευθύνες στο ίδιο το 29ο Συνέδριο που με τις αποφάσεις του «προκάλεσε» αυτή την εξέλιξη! Μαζί με την ΠΑΣΚΕ, τη ΔΑΚΕ και τη Νέα Πορεία, όλες οι μνημονιακές και καθεστωτικές δυνάμεις, καθεμιά με το ρόλο και τον τρόπο της, δείχνουν τι σημαίνει συνδικαλισμός της υποταγής, του «κοινωνικού εταιρισμού», της ταξικής ειρήνης και συνεργασίας με την εργοδοσία, των ΕΣΠΑ και των «εθνικών διαλόγων και γραμμών».

      Όπως δηλώσαμε από την πρώτη στιγμή, η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα ΕΚΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στη διορισμένη διοίκηση….”.

      Reply
      1. Κώστας

        γνώστη μου λες για άλλη παράταξη, είναι σαν να πει κάποιος πως η ΑΤΕ ενέκρινε το πρακικόπημα γιατί η ΕΑΚ μπλα μπλα μπλα. Οι θέσεις του ΜΕΤΑ για το θέμα ξαναμπήκαν με links και nickname ΜΕΤΑ ίσως δηλ από το ίδιο.

        Δεν υπάρχει πλέον δηλ άλλοθι άγνοιας αλλά χυδαία προβοκάτσια. Έχουν περάσει τόσοι μήνες, σε τελευταία ανάλυση αν γνώστη δεν παρακολουθείς τα του εργατικού κινήματος και της αριστεράς γιατί μας ταλαιπωρείς ?

        σ kokkinioti, άτεγκτε και αυστηρέ σε άλλα, περιμένω επανόρθωση αλλιώς το χρεώνεσαι προσωπικά, σαν σελίδα και οργάνωση

        Κώστας

        Reply
        1. Γνώστης

          Κωστάκη μου, επειδή είσαι μεγάλος παπάρας, απαντησέ μου πλιιζζ το ΜΕΤΑ θα αποδεχθεί τον διορισμό των συνδικαλιστών του στο νέο ΔΣ του ΕΚΑ;

          Διατι Κωστάκη μ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ νέα διοίκηση από το κράτος στο ΕΚΑ με την συμμετοχή ΚΑΙ του ΜΕΤΑ! Το ΜΕΤΑ αποδέχθηκε τον διορισμό του από το κράτος στην διοίκηση του ΕΚΑ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;

        2. Κώστας

          ρε άνθρωπε τον χαζό παριστάνεις ?

          δεν υπάρχει το γεγονός στο οποίο αναφέρεσαι, το ΜΕΤΑ είναι το ΜΕΤΑ Χαρίση που λέγαμε όταν διασπάστηκε, ή το ΜΕΤΑ της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του ΜΕΤΑ, η ΕΑΚ είναι άλλη παράταξη, το ΜΕΤΑ έχει μαζί της όση σχέση έχει η ΑΤΕ. Το ΜΕΤΑ δεν έχει καν έδρα στο ΔΣ και όλα αυτά που λες τα έχει καταγγείλει.

          μην βρίζεις λοιπόν και ζήτα συγνώμη για την ασχετοσύνη σου ή για τα ψέματα σου.

          Κώστας

        3. alfonso

          Μην παριστάνεις εσύ το χαζό Κώστα! Στο ΕΚΑ και στον ιδιωτικό τομέα, η πλειοψηφία του ΜΕΤΑ (του ενιαίου ΜΕΤΑ), μαζί με όλη την μεγάλη πλειοψηφία των συνδικαλιστών της ΛΑΕ, συμμετέχει στην παράταξη ΕΑΚ στο ΕΚΑ, μαζί με συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Φωτόπουλο. Η κίνηση Χαρίση (που στο δημόσιο έχει κρατήσει τον τίτλο ΜΕΤΑ) ονομάζεται “Ρεσάλτο στη γαλέρα” και συμμετείχε στις εκλογές του ΕΚΑ χωρίς να βγάλει έδρα. Οι υπόλοιποι (οι πολλοί) συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ στο ΕΚΑ συμμετέχουν στη διορισμένη διοίκηση και στην παράταξη που έχει τον πρόεδρο και την ευθύνη για ότι γίνεται εκεί. Μην μας δουλεύεις άλλο. Μιλάμε για το κόμμα σου, τη ΛΑΕ, αν δεν καταλαβαίνεις. Τα είπαμε ξανά και ξανά. Περιμένουμε ακόμα μια δήλωση ή ανακοίνωση της ΛΑΕ ή των συνδικαλιστών της (άμα διαφωνούν, όπως λες) για καταγγελία της διορισμένης διοίκησης. Περιμένουμε 10 μέρες… αλλά ουδέν. Την Δευτέρα, όταν θα συνεδρίαζε η δοτή διοίκηση του ΕΚΑ και υπήρχε κινητοποίηση εργαζομένων για να αποτραπεί η συνεδρίαση, τα περισσότερα συνδικαλιστικά στελέχη της ΛΑΕ ήτνα στο γραφείο του δοτού προέδρου του ΕΚΑ και έκαναν σύσκεψη υπό τον Θάνο Βασιλόπουλο. Αν θέλεις να γράφουμε συνέχεια τα ίδια, να γράψουμε κι άλλες λεπτομέρειες και ονόματα. Η ΛΑΕ (και όχι το ΜΕΤΑ Χαρίση που είναι μικρή μειοψηφία στη ΛΑΕ ιδιωτικού τομέα) συμμετέχει στη δοτή διοίκηση. Πως αλλιώς να το πούμε…

        4. Κώστας

          το ΜΕΤA είναι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, και κακώς το λες “κίνηση Χαρίση” γιατί ειναι τo META, έτσι λέγεται και δεν υπάρχει άλλο, δεν είναι άλλο στον ιδιωτικό και άλλο στον δημόσιο τομέα.Έτσι μπορούσες να το λες πριν ολοκληρωθεί η διάσπαση, πριν δηλ βγουν θέσεις και όργανα προς την Β Συνδιάσκεψη, θέσεις της, τότε, κίνησης Χαρίση και όργανα μόνο με συνδικαλιστές της κίνησης αυτής. Το ΜΕΤΑ στο ΕΚΑ είναι το Ρεσάλτο και δεν έχει έδρα.

          οι συνδικαλιστές της ΛΑΕ, δηλ εκεί που συμμετέχουν,στο ΜΕΤΑ και την ΑΤΕ έχουν βγάλει καταγγελίες, δεν είσαι ενημερωμένος, αλλά αφού έχω ενημερώσει 200 φορές και συνεχίζεις είσαι απλά κουκουλοφόρος

          Κώστας

        5. Γνώστης

          Kώστα η υπομονή έχει και τα όριά της. Διάβασε ΤΙ σου λέει ο Αλφόνσο απο πάνω!

          Ανθρωπέ μου, η ΛΑΕ συμμετέχει στο ΜΕΤΑ και οι πιο πολλοί συνδικαλιστές σας στο ΕΚΑ συμμετέχουν στη διορισμένη διοίκηση.

        6. Κώστας

          Όντως η υπομονή έχει και τα όρια της.

          Κανείς συνδικαλιστής που ανήκει στην ΛΑΕ δεν συμμετέχει στην διορισμένη διοίκηση. Το ανάποδο γίνεται. Τμήμα του αριστερού ρεύματος παραγοντίζει με κάποιους πρώην συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ που αν τους πεις ότι είναι μέλη της ΛΑΕ θα γελάνε 48 ώρες.

          Κώστας

        7. alfonso

          Κώστα αν θέλεις να παίζουμε τις κουμπάρες ΟΚ. Οι συνδικαλιστές του “Αριστερού Ρεύματος” δεν είναι ΛΑΕ; Δηλαδή ο πρόεδρος της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης και η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΛΑΕ και οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται εκεί δεν είναι… ΛΑΕ; Έλεος!!! Ξαναλέω: Περιμένω θέση της ΛΑΕ ή μεοψηφίας της ΛΑΕ (όχι του ΜΕΤΑ) για τη στάση των Βασιλόπουλου, Μυλωνά,κλπ συνδικαλιστών. Θα διαφοροποιηθείτε ή δεν θέλετε να χαλάσετε τη… σούπα με τους εργοδοτικούς;
          Κουκουλοφόρος δεν είμαι, ούτε ανανημέρωτος. Στο ΕΚΑ δρω και ξέρω. Μήπως να το ψάξεις καλύτερα;

        8. Κώστας

          δεν είναι οι συνδικαλιστές του αριστερού ρεύματος οι Βασιλόπουλοι άρα προφανώς δεν είναι της ΛΑΕ

          ο σύντροφος Λαφαζάνης δεν είναι με τους Βασιλόπουλους και είναι ΛΑΕ, συγκεκριμένα γραμματέας του ΠΣ

          η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΛΑΕ είναι ΛΑΕ αλλά δεν είναι με τους Βασιλοπουλους.

          θέσεις της ΛΑΕ και όχι του ΜΕΤΑ απλά, όποιου είναι στην ΛΑΕ άσχετα πόσο πλειοψηφικός ή μειοψηφικός είναι, , του αριστερού ρεύματος συμπεριλαμβανομένου κατά του Βασιλόπουλου έχουν βγει

          Κώστας

        9. alfonso

          Τρικυμία… Εσύ λες ότι είναι “κύκλοι του αριστερού ρεύματος” παραπάνω, τώρα ότι δεν είναι του “αριστερού ρεύματος” δηλαδή της πλειοψηφίας της ΛΑΕ. Ο σύντροφος Λαφαζάνης δεν είναι με τους Βασιλόπουλος, αλλά με αυτούς συνεργάζεται και παρεμβαίνει… Στη ΓΣΕΕ, στη Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στο ΕΚΑ, κ.α. Ανακοίνωση καταγγελίας της διορισμένης δοτής διοίκησης και του πραξικοπήματος, καταγγελία του εργοδοτικού συνδικαλισμού των τραπεζών κλπ ΔΕΝ έχουμε δει (και ούτε θα δούμε…). Δούλεμα και πολιτικός αμοραλισμός σε όλο το μεγαλείο. Η ΛΑΕ (η πλειοψηφία της ηγεσίας της) συνεργάζεται και στηρίζει τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, δεν έχει διαχωριστεί από τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει κοινές παρατάξεις με την παλιά ΠΑΣΚΕ τύπου Φωτόπουλου. Όλα τα άλλα είναι κολπάκια του κάθε Κώστα…

        10. Ανώνυμος

          Κωστα καταλαβαίνεις ότι δεν έχει ειρμό αυτό που γράφεις;

          α. Οι συνδικαλιστές που αναφέρεις και πολλοί άλλοι της ίδιας με αυτούς αντίληψης, είναι ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της ΛΑΕ.

          β. Οι συνδικαλιστές της ΛΑΕ συμμετέχουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην διορισμένη πραξικοπηματικά διοίκηση του ΕΚΑ. Η ανακοίνωση που έβγαλε το ΜΕΤΑ είναι όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής, μόνο για να είχαμε να λέγαμε κάτι αριστερό.

          Πεδίον δόξης λαμπρόν: Παραιτειθείτε από την διορισμενη διοίκηση του ΕΚΑ, και ελάτε να συμμετάσχετε στην Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

  3. Κώστας

    δεν είναι μέλη της ΛΑΕ ούτε του ΜΕΤΑ ούτε καν του αριστερού ρεύματος, δεν ειμαστε σε καμία διορισμένη διοίκηση και δεν υπάρχει καμία Πρωτοβουλία σαν αυτήν που αναφέρεις. Πρέπει και προσπαθούμε να την φτιάξουμε και πρέπει να πάψετε να ανακοινώνεται φαντάσματα κέντρων αγώνα, 5 ΔΣ δηλ με ισχυρη παρουσία της ρ.α, σε συνθήκες πλήρους άγνοιας των εργαζομένων και απόλυτης γραφειοκρατικοποίησης του εργατικού κινήματος.

    όσο συνεχίζετε να λέτε ψέματα θα πέρνετε απάντηση

    Κώστας

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Κώστα είσαι απλά απατεώνας.

      α. Το ΜΕΤΑ συμμετέχει στην διορισμένη διοικηση του ΕΚΑ.

      β. Το ΜΕΤΑ αποτελείται κατά κυριο λόγο απο συνδικαλιστές της ΛΑΕ.

      γ. Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων σε περιμένει όταν αποφασίσεις εσύ και οι ΛΑΕτζήδες να ρτα σπάσετε με την εργοδοτική/κρατική αντίληψη για τον συνδικαλισμό!

      Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΑΚ (ΜΕΤΑ κ ΕΜΕΙΣ) 269 ψήφοι, 7 έδρες

    ΕΜΕΙΣ 68 ψήφοι, 2 έδρες

    ΑΥΤΑ απατεώνα Κωστα είναι τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του 2016 στο ΕΚΑ.

    Επίσης Κώστα, πάρε και την παλιότερη δηλωση του Φωτοπουλου (ΕΜΕΙΣ) που λέει πως παραμένει ΣΤΕΛΕΧΟς ΤΗΣ ΛΑΕ (στο προηγούμενο πολιτικό σας συμβούλιο) και σήμερα που δεν είναι μέλος σε αυτό το όργανο, παραμένει όμως στέλεχός σας:

    http://www.topontiki.gr/article/141947/fotopoylos-parameno-sto-politiko-symvoylio-tis-lae-den-katevaino-stis-ekloges

    Νροπή σου Κ¨ωστα να λές ψέμματα εν γνώση σου.

    ΥΓ: Σε περιμένουμε στην Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων, όταν αποφασίσεις να ξεκόψεις με την αντίληψη του κρατικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.

    Reply
    1. Κώστας

      ο Φωτόπουλος δεν είναι στην ΛΑΕ ούτε μέλος, άρα ούτε στέλεχος, και εσύ που τον ονόμασες έτσι θα μας πεις σε ποιο όργανο της ΛΑΕ είναι εκλεγμένος για να τον λες στέλεχος, και η ΕΑΚ δεν έχει σχέση με το ΜΕΤΑ, είναι πρώην συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ και ο Φωτόπουλος. ¨Οταν έγινε το συνέδριο του ΕΚΑ η διάσπαση του ΜΕΤΑ ήταν στην αρχή οπότε μπορούσε να υπάρχει αυτή η σύγχυση για το τι είναι η ΕΑΚ, σήμερα μόνο άσχετοι και προβοκάτορες μπορούν να λένε πως το ΜΕΤΑ, η παράταξη με γραμματέα τον σ Χαρίση δηλ, έχει σχέση με την ΕΑΚ

      τα κέντρα αγώνα φτιάχνονται στους χώρους εργασίας και όχι στα πολιτικά γραφεία, σας περιμένουμε να ξεκόψετε από το ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, απεργία μαζική (η μισή ΑΝΤΑΡΣΥΑ παθαίνει κοκομπλόκο χωρίς τον Παναγόπουλο) και από το “το ΠΑΜΕ είναι μια σωστή επιλογή που το ΚΚΕ δεν υπηρετεί επαρκώς” και να στρατευτείτε στον αγώνα για την ταξική ανασυγκρότητηση του εργατικού κινήματος

      Κώστας

      Reply
  5. alfonso

    Παιδιά, μην ασχολείστε άλλο με τον Κώστα. Πάλι τα ίδια θα πει. Ψέματα και μπερδέματα για τον πολύ κόσμο, για όσυυς δεν ξέρουν. Δε σώνετε η κατάσταση, ούτε του Κώστα, ούτε της ΛΑΕ.
    Ότι και να πεις θα σε βγάλουν τρελό. Είναι χαρακτηριστικό των οπορτουνιστών (αυτό λέει άλλωστε και η λέξη): είναι και λίγο από δω και λίγο από κει και δεν έχουν και επίσημη-δήθεν-υποστήρξη, και δεν ξέρουν και …Ούτε μια στοιχείωδη απλή ανακοίνωση ότι καταδικάζουν τη διορισμένη διοίκηση δεν μπορούν αν βγάλουν οι ηγέτες της ΛΑΕ. Καταλάβαμε όλοι…

    Reply
    1. Κώστας

      τι να σου πω, εγώ και ας μην είμαι στο ΜΕΤΑ δεν μπορώ να ανεχτώ να βγαίνει κάποιος να λέει πως ο πρόεδρος του ΕΚΑ είναι στο ΜΕΤΑ, ή στο ΠΑΜΕ ή την ΑΤΕ και έτσι μάθαμε στην επαναστατική αριστερά, οι κουκούλες και οι προβοκάτσιες και οι απειλές σαν αυτές που έχεις εκτοξέυσει δεν μας ταιριάζουν, εσύ έχεις διαλέξει άλλον δρόμο

      Κώστας

      Reply
      1. alfonso

        Άσε τα ηθικίστικα και τα περι κουκούλας, γιατί θα σε πω επαγγελματία ψεύτη και διαστρερβλωτή. Δεν θα μας βγάλεις τρελούς. Άλλη μια φορά: Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΛΑΕ συνεδρίαζαν και κα΄νουν συσκέψεις με τον δοτό πρόεδρο και τα μέλη της ΕΑΚ στη διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑ. Στην παράταξη της ΕΑΚ (που στο λογότυπό της και σε όλες τις ανακοινώσεις έχει υπότιτλο ΜΕΤΑ-ΕΜΕΙΣ) συμμετέχουν συνδικαλιστές της ΛΑΕ. Δεν θέλω να αρχίσω να γράφω ονοματεπώνυμα, εξάλλου ο κόσμος το έχει τούμπανο. Δεν μιλάμε όμως για το ΜΕΤΑ (αρνείσαι να τοποθετηθείς γιατί στρίβεις δια της… καπηλείας του τίτλου ΜΕΤΑ), μιλάμε για τη ΛΑΕ. Αφού δεν συμφωνεί με την πρακτική συνδικαλιστών της και με την παράταξη που της χρεώνουν-ώ για δες, τυχαία;-όλες οι εφημερίδες και όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις και όλες οι ανακοινώσεις που έχουν βγει για το θέμα, γιατί δεν βγαίνει να διαφοροποιηθεί, να βγάλει μια ανακοινωσούλα και να πει ότι δεν με βρίσκουν σύμφωνω αυτές οι πρακτικές και κανένα μέλος μου δεν συμμετέχει στη διορισμένη πραξικοπηματική διοίκηση; Τόσο απλό. Αλλά είπαμε: Τις συνεργασίες με τους Βασιλόπουλους και του Μυλωνάδες και τους Φωτόπουλους δεν τις πειράζουμε… οι καρέκλες είναι χρήσιμες, Όχι μόνο στο ΕΚΑ, αλλά και στη ΓΣΕΕ και τις Ομοσπονδίες…

        Reply
      2. Ανώνυμος

        Κώστα έχεις παρανοήσει πια; Τόοοοοσο φανατικός και εμμονικός έχεις γίνει στην προσπάθειά σου να υπερασπίσεις την ΛΑΕ; Εδώ σου λέμε με στοιχεία, ντοκουμέντα κλπ, πως τόσο ο Φωτόπουλος, όσο και συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ στο ΕΚΑ που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην διορισμενη διοίκηση του ΕΚΑ, είναι μέλη και στελέχη της ΛΑΕ.

        Σε ρωτάμε: Εχει αρνηθεί το ΜΕΤΑ (και οι ΛΑΕτζήδες συνδικαλιστές να συμμετάσχουν στην διορισμένη διοίκηση του ΜΕΤΑ; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, συμμετέχουν κανονικά! Και εσύ αντι να υποστηρίξεις με ντοκουμέντα την άποψή σου, λές ψέμματα και μας καταγγέλεις σαν…κουκουλοφοόρους!

        Εμπρός λοιπόν, ανάρτησε δηλωση της ΛΑΕ πως οι συνδικαλιστές της ΔΕΝ συμμετέχουν στην διορισ΄μενη διοίκηση του ΕΚΑ!

        Reply
        1. Κώστας

          δεν έχετε φέρει το παρρμικρό που να συνδέει το ΜΕΤΑ με την διοίκηση του ΕΚΑ, δεν έχετε φέρει το παραμικρό που να συνδέει την διοίκηση του ΕΚΑ με την ΛΑΕ, την ΛΑΕ με τον Φωτόπουλο, πέρα από ότι συμμετείχαν στην ιδρυτική, εκλογική της φάση μέσω κοοπτάτσιας στα όργανα, και έχω πει ότι κάποιοι της ΛΑΕ παραγοντίζουν με πρώην μέλη του ΜΕΤΑ και αυτό είναι ένα θέμα ανοιχτής δημόσιας αντιπαράθεσης από το ΜΕΤΑ και την συντριπτική πλειοψηφία της ΛΑΕ της οποίας τα μέλη αγωνίζονται στο εργατικό κίνημα μέσα από το ΜΕΤΑ και τις Παρεμβάσεις

          το μόνο που έχετε πει είναι πως οι … εφημερίδες τον Απρίλιο (νομίζω τοτε ήταν το συνέδριο του ΕΚΑ) γράφανε ΕΑΚ (ΜΕΤΑ, ΕΜΕΙΣ)

          επιχειρήματα, όχι αστεία

          Κώστας

        2. Ανώνυμος

          Κωστάκη φέρε ΕΣΥ μια ανακοίνωση του ΜΕΤΑ και της ΛΑΕ ότι ΔΕΝ συμμετέχουν στην διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑ και είμαστε ΟΚ!

          Μέχρι τότε, πάρε το άρθρο του χτεσινού ΠΡΙΝ που μιλά με στοιχεία για την διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑ και την στάση ΛΑΕ/ΜΕΤΑ:

          http://prin.gr/?p=12085

        3. Κώστας

          τα links που ζητάς έχουν μπει πολλές φορές, το κόλπο είναι να λες συνέχεια τα ίδια

          για την αξιοπιστία των εφημερίδων μίλησα πιο πάνω, πρέπει να προσέχουμε τι διαβαζουμε

          Κώστας

        4. Ανώνυμος

          Κωστάκη μου, είσαι ντιπ για ντιπ άσχετος! ΕΝΑ λινκ ανάρτησες, στο οποίο είναι η ανακοίνωση του ΜΕΤΑ που κατήγγειλε -και σωστά- το κρατικό πραξικόπημα στο ΕΚΑ.

          ΔΕΝ μιλώ για αυτό! Μιλώ για το γεφγονός, πως παρόλο που το ΜΕΤΑ κατήγγειλε το πραξικόπημα, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην ιορισμένη πραξικοπηματικά, διοίκηση του ΕΚΑ!

          Για αυτό σε καταγγέλω και σενα Κώστα, και την ΛΑΕ και το ΜΕΤΑ σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

          Μπρος λοιπόν, θα ήθλεα ΠΟΛΥ να με διαψεύσεις, αναρτώντας ένα λινκ που να λέει η ΛΑΕ και το ΜΕΤΑ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑ!

          ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΩΣΤΑ!

        5. Κώστας

          Θα παμε χριστουγεννα με αυτη την βλακεια ?

          Ειναι αλλη παραταξη, δεν ειναι το ΜΕΤΑ

          Μια προβοκατσια πρεπει να ανανεωνεται σε λογο και επιχειρηματα, αλλιως ειναι βαρετη.

          Επισης link πρεπει να φερεις εσυ, λενε, στο αστικο δικαιο, πως αποδειξη της αθωοτητας ειναι η απουσια αποδειξης ενοχης, ας μην παμε πισω ακομα και απο αυτο

          Κωστας

        6. Ανώνυμος

          Κωστάκη μ, αϊντε πέτα για άλλη μια φορά την μπάλα στην εξέδρα!

          Τι πιο απλό; ΑΝΑΡΤΗΣΕ την θέση ΛΑΕ/ και ΜΕΤΑ πως ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να συμμετάσχουν ή/και παραιτούνται από την διορισμένη διοίκηση του ΕΚΑ και οκ για αυτό το θέμα!

          Το ΠΡΙΝ έχει συγκεκριμένο άρθρο που ανάρτησα!

          Περιμένω το λινκ που θα αναρτήσεις!

        7. Κώστας

          να μπουν τα links 501η φορά γιατί θα βοηθήσει σε ότι δεν βοήθησαν οι 500 ? και έχεις ήδη πει πως τα κείμενα δεν έχουν σημασία γιατί αυτοί που τα βγάζουν … συμμετέχουν, ενώ δεν έχουν καν έδρα, όπως προκύπτει απο το άρθρο του ΠΡΙΝ που λέει πως έδρα πήρε η ΝΠ και οχι το Ρεσάλτο που δεν είχε έδρα. Κάποιος θα σκεφτεί , “και αν όντως συμμετέχει, όλοι ίδιοι είναι”, αυτό είναι το target group σου και ο σκοπός σου, λίγη λάσπη λένε μένει πάντα

          Το ΜΕΤΑ στο ΕΚΑ είναι το Ρεσάλτο, εσύ μιλάς για το πρώην ενιαίο ΜΕΤΑ. Βέβαια το ΠΡΙΝ, εφόσον επιμένεις σε αυτήν την μέθοδο τεκμηρίωσης που είναι σαν να μου βάλεις πηγή κάποιο σχόλο σου, δεν έπρεπε να λέει ψέματα πως το ΜΕΤΑ είναι στην… ΕΑΚ, ειδικά συντάκτης επι των εργατικών αν δεν κάνω λάθος, αλλά υπάρχει και η επανόρθωση, και, κυρίως, η απόφαση που δίνει ο καθένας 2 ευρώ ή που σκορπάει την ώρα του στο internet

          Κώστας

  6. Ανώνυμος

    Κωστή απλά τα πράγματα: αναρτησε την ανακοίνωση της ΛΑΕ που αναφέρει πως οι δυναμεις της ΔΕΝ συμμετέχουν στην διορισ΄μενη διοίκηση του ΕΚΑ, και οκ για αυτό το θέμα!

    περιμένω

    Reply
    1. Κώστας

      δεν είσαι βέβαια σε θέση να θέτεις τελεσίγραφα, ούτε όλοι οι χώροι, όλες οι οργανώσεις, όλα τα μέτωπα βγάζουν ανακοινώσεις για ότι έχει να κάνει με όλα τα σωματεία, ομοσπονδίες, συνομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, νομαρχιακά τμήματα ΑΔΕΔΥ, δεν θα΄έκαναν τίποτε άλλο ποτέ

      ούτε θέτουν την αντζέντα στην αριστερά προβοκάτορες που όταν αποδεικνύεται το ψέμα τους (ότι το ΜΕΤΑ είναι στην ΕΑΚ) αλλάζουν την κουβέντα και περιφέρουν την απουσία ανακοίνωσης της ΛΑΕ”δεν είμαστε ελέφαντες” ως απόδειξη περί του αντιθετου.

      τις έχουμε πολλές φορές υποστεί από το Ριζοσπάστη, και εσεις συγκεκριμένα, αυτές τις προβοκάτσιες με τις “αποκαλύψεις” (στο τάδε ΕΚ κάνατε αυτό), θα έπρεπε να υπάρχει ευαισθησία και εντιμότητα.

      αλλά τότε δεν θα μιλάγαμε για προβοκάτορες αλλά για συντρόφους, μάλλον ζητάω πολλά

      Φιλάκια

      Κώστας

      Reply
      1. alfonso

        Τις λέξεις όπως “κουκουλοφόρος”, “προβοκάτορας” και άλλα τέτοια συμπαθητικά τις χρησιμοποίησες εσύ, από την αρχή της αντιπαράθεσης. Τώρα αναζητάς… συντρόφους; Δεν θα πάρουμε. Δεν έχετε καθαρή στάση και πράξη απέναντι στα εργοδοτικά και κυβερνητικά στελέχη και πρακτικές του υποταγμένου συνδικαλισμού. Πατάτε σε 2 (και σε 3 καμιά φορά…) βάρκες, σε Περιφέρειες, Δήμους και Συνδικάτα. Όταν αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε, με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε, ευχαρίστως να βρεθούμε στην δράση στο κίνημα (εκεί χτίζονται οι δεσμοί και οι συντροφικότητες, αλλά και ο όποιος πολιτικός συντονισμός). Μάλλον όμως εσείς ψάχνεται για εκλογικές συμπράξεις και τίποτα άλλο. Οπότε, καλή πλεύση προς τη Ζωή…

        Reply
      2. Ανώνυμος

        Κώστα χρίζεσαι “βασιλιάς της παράνοιας”!!! Μπράβο!!!!!!!!!!

        Reply
      3. λαθραναγνώστης

        Κώστα, επικαλείσαι τον “κοινό εχθρό”, τον “Ρ”?
        Καλά κάνεις!
        Τίποτα δεν ενώνει περισσότερο, από τον κοινό εχθρό.

        Reply
  7. alfonso

    Δεν έχει νόημα είπαμε, ο Κώστας θα λέει τα δικά του. Έχουν καταλάβει όλοι νομίζω, ΟΚ. Ένα κομμάτι συνδικαλιστών (κίνησης Χαρίση που διεκδικεί τον τίτλο του ΜΕΤΑ) στο ΕΚΑ είναι στο “Ρεσάλτο”. Ένα άλλο κομμάτι συνδικαλιστών (οι περισσότεροι) της ΛΑΕ, συμμετέχουν στην ΕΑΚ (χρησιμοποιώντας στον τίτλο τους μέχρι και σήμερα το ΜΕΤΑ…). Η ΛΑΕ δεν παίρνει επίσημη θέση, διότι δεν θέλει και δεν θα τα χαλάσει με το κομμάτι που είναι στη διορισμένη διοίκηση (Βασιλόπουλοι, Μυλωνάδες, Λάζαρης, κ ΣΙΑ). Απλά πράγματα.
    Περαστικά Κώστα.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.