.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Νέα διαμαρτυρία σήμερα στη MIGATO. Δεν θα σταματήσουν οι κινητοποιήσεις!


B9O1R-2IYAAGY6XΝέα μαζική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα έπειτα από κάλεσμα του σωματείου μισθωτών τεχνικών, στο κεντρικό κατάστημα της MIGATO στην Ερμού και Νίκης, ενάντια στην απόλυση συναδέλφου αμέσως μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό και φωνάχτηκαν συνθήματα.

Τόσο οι εκπρόσωποι της εταιρείας τις προηγούμενες μέρες, όσο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος σήμερα, ζήτησαν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις του σωματείου, προκειμένου να γίνει «διαπραγμάτευση» των δικηγόρων των δύο πλευρών.

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν μαζικές κινητοποιήσεις, ενώ στην επιθεώρηση εργασίας την Τετάρτη 4/2 η εργοδοσία δεν αποδέχτηκε τα αιτήματα της εργαζόμενης.

Το σωματείο μισθωτών τεχνικών προετοιμάζει νέα κινητοποίηση και απαντά πως δεν θα σταματήσει μέχρι την δικαίωση της εγκύου συναδέλφου.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα μετά από κάλεσμα του σωματείου μισθωτών τεχνικών στη MIGATO, ενάντια στην απόλυση εγκύου συναδέλφου τους. Η εργοδοσία ζητά να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις. Δεν σταματάμε απαντούν τα μέλη του σωματείου και σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.