.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Νέα σύσκεψη για απάντηση στην «συνδικαλιστική συνδιάσκεψη» της ΧΑ


antifasistikos_syntonismos1Κάλεσμα σε νέα σύσκεψη (Πέμπτη 2/6, 6.30μμ, ΕΚΑ) για απάντηση στη φασιστική πρόκληση της «συνδικαλιστικής συνδιάσκεψης» που οργανώνει η χ.α.

Την Παρασκευή 27/5 πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη σωματείων και εργατικών συλλογικοτήτων στα γραφεία του ΣΥΒΧΨΑ για το συντονισμό της δράσης τους ενάντια στην επιχειρούμενη «συνδικαλιστική συνδιάσκεψη» που έχει καλέσει η Χρυσή Αυγή για το Σάββατο 4/6.

Η «συνδικαλιστική συνδιάσκεψη» της Χρυσής Αυγής είχε συγκληθεί αρχικά για τις 22/5 και αναβλήθηκε. Θεωρούμε ότι σημαντικό ρόλο στην αναβολή της έπαιξε η ύπαρξη αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων εκείνη τη μέρα κόντρα στις νέες μνημονιακές ρυθμίσεις που ψηφίζονταν στη Βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κομβικό ρόλο (τόσο για την αναβολή, όσο και πάλι για τη μη δημοσιοποίηση του τόπου διεξαγωγής της συνδιάσκεψής τους) έπαιξε και η σημαντική αντίδραση εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων που έδειξαν ότι δεν σκοπεύουν να αφήσουν αναπάντητη αυτή την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να ποτίσει με το φασιστικό δηλητήριο κάποιους χώρους εργασίας.

Ακριβώς το ίδιο στοχεύουμε και στη νέα προσπάθεια των φασιστών να πραγματοποιήσουν τη συνδιάσκεψη τους. Για αυτό, αρκετά σωματεία και εργατικές συλλογικότητες συντονίζουν ξανά τις κινήσεις τους για να απαντήσουν ανάλογα με δράσεις και παρεμβάσεις όταν και όπου αυτή επιχειρηθεί να γίνει.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα σωματεία και τις εργατικές συλλογικότητες να κινητοποιηθούν με όποιο τρόπο μπορούν και κρίνουν σκόπιμο ώστε να υπάρξει ηχηρή απάντηση στη φασιστική πρόκληση. Να ενημερώσουν τους/τις εργαζόμενους/ες στους χώρους τους, να συμμετέχουν στις δράσεις ενάντια στη φασιστική «συνδικαλιστική συνδιάσκεψη». Καλούμε επίσης τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις και ομάδες και ευρύτερα τους φορείς του λαϊκού κινήματος να πλαισιώσουν τις δράσεις και τις παρεμβάσεις αυτές.

Κάλεσμα σε νέα σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας την Πέμπτη 2/6 στις 6.30μμ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΧΑΡΤΟΥ – ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.