.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Νικολόπουλος – Πανάς: Οι αγαπημένοι της Χρυσής Αυγής


nikolopoulos-HliasΔ.Ψ.

Η Χρυσή Αυγή έχει ενθουσιαστεί με την υποψηφιότητα του συνταγματολόγου Ηλία Νικολόπουλου για την Ευρωβουλή.

Ο εκπρόσωπος του ΔΗΚΚΙ στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξάλλου εκείνος που την τελευταία περίοδο βγαίνει σε όλα τα κανάλια που φιλοξενούν χρυσαυγίτες για να καταγγείλει ως αντισυνταγματικές τις διώξεις μελών της Χρυσής Αυγής και να τις αποδώσει σε «πολιτική σκοπιμότητα».

Ομως ο κ. Νικολόπουλος δεν πολιτεύεται για πρώτη φορά. Είχε κατέβει ως υποψήφιος υπερνομάρχης το 2002 (με υποστήριξη του ΚΚΕ), αλλά και το 1998 (πάλι με το ΔΗΚΚΙ), όταν είχε ορίσει ως υποψήφιο νομάρχη τον συνάδελφό του Επαμεινώνδα Πανά.

panasΟ κ. Πανάς είναι αυτός που σήμερα ασχολείται με δημοσκοπήσεις, στις οποίες εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή να παίρνει τεράστια ποσοστά, να έρχεται δεύτερο κόμμα, ενώ ο Κασιδιάρης χτυπάει τη δημαρχία από τον πρώτο γύρο.

Ουδεμία έκπληξις. Ο κ. Πανάς, ο οποίος σήμερα είναι ο αγαπημένος δημοσκόπος των εκπομπών καλτ, πέρασε στο ΔΗΚΚΙ από την Πολιτική Ανοιξη, αλλά προηγουμένως, τη δεκαετία του 1980, υπήρξε στέλεχος του εθνικοσοσιαλιστικού ΕΝΕΚ, μαζί με γνωστά στελέχη της Ακροδεξιάς, όπως ο Πολύδωρος Δάκογλου και ο Ιωάννης Σχοινάς. Και βέβαια αρθρογραφούσε στο έντυπο της οργάνωσης «Νέα Θέσις».

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2.5.2014

efsyn.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Νικολόπουλος - Πανάς: Οι αγαπημένοι της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή έχει ενθουσιαστεί με την υποψηφιότητα του συνταγματολόγου Ηλία Νικολόπουλου για την Ευρωβουλή.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.