.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Οι Αντικαπιταλιστικές κινήσεις πόλης συζητούν για τη λεηλασία των δημόσιων χώρων


image003Την Τρίτη 15/7/2014 στις 7:30 οι κινήσεις πόλης της Αττικής που συμμετέχουν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το περιφερειακό σχήμα ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, διοργανώνουν συζήτηση με θέμα την επέλαση του κεφαλαίου στο χώρο μέσα από τη ψήφιση του χωροταξικού, του ρυθμιστικού σχεδίου Αθήνας, το νομοσχέδιο για τα δάση, το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό και το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο θεατράκι του λόφου του Κολωνού (Ιωαννίνων και Καπανέως). Η συζήτηση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί θα βοηθήσει στην κατανόηση της πολιτικής του κεφαλαίου στον τομέα αυτό και θα βοηθήσει στην επεξεργασία της γραμμής μας καθώς και στην ανάδειξη στόχων πάλης. Επισυνάπτεται και η αφίσα της εκδήλωσης
Θέματα προς παρουσίαση – συζήτηση θα είναι :

· Πρόσφατες και επικείμενες αλλαγές στο χωροταξικό σχεδιασμό, με τον Κώστα Βουρεκά από την Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων.

· Το νομοσχέδιο για τις παραλίες και τους αιγιαλούς, με τη Δέσποινα Κουτσούμπα από την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

· Το νομοσχέδιο για το Ρυθμιστικό Αθήνας, με τον Θάνο Ανδρίτσο από Φυσάει Κόντρα στην Αγ. Παρασκευή και την Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων.

· Τα δάση σε κίνδυνο, με την Εύη Λίτσα δασολόγο από την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.