.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Μπαλτάκος τζούνιορ και οι «κώδικές» του


Οι κώδικες τιμής του γιού ΜπαλτάκουΞεχείλισε από αντριλίκι η συνέντευξη του γιου Μπαλτάκου. Κώδικες τιμής για τους βατραχανθρώπους ήταν, όπως δήλωσε στη «Real», το να αντιδράσει έτσι τσαμπουκαλίδικα, σαν να ήταν η Βουλή το τσιφλίκι του κι εκεί θεώρησε «αντρίκειο» να λύσει τις διαφορές του με τους χθεσινούς συνομιλητές του πατέρα του. Συντοπίτες με τον Κασιδιάρη και στους ίδιους «μανιάτικους» κώδικες τιμής. Θα έσκυβε, είπε, το κεφάλι αν δεν τους πλάκωνε εκεί επί τόπου στις κλοτσοπατινάδες. Κι όλο το προηγούμενο διάστημα, όταν οι συντοπίτες του πρόσβαλλαν τη Βουλή βάναυσα, χαιρετούσαν ναζιστικά, υμνούσαν τον Χίτλερ και κυρίως διέταζαν τα τάγματα εφόδου να εγκληματούν, εκεί δεν υπήρχε κώδικας τιμής;

Ο γιος Μπαλτάκου, ο βατραχάνθρωπος που με τόσες παρατυπίες βοηθούμενος από τον ισχυρό μπαμπά του πήρε τους βαθμούς και εντάχτηκε στο σώμα αυτό, δεν ανατρίχιαζε με όλα τα παραπάνω, δεν τα θεωρούσε άξια αφορμή για να ξεδιπλώσει το αντριλίκι του; Οταν έπεφτε νεκρό από τα χέρια χρυσαυγίτη ένα νέο παλικάρι, εκεί ο βατραχάνθρωπος τι έκανε; Φόρεσε τα βατραχοπέδιλα και «την έκανε», αντί να πάει να μοιράσει τότε τις μπουνιές στους αρχηγούς και συντοπίτες του. Οσο για τη δικαιολογία ότι απέφυγε το αυτόφωρο για την κακομοίρα τη μάνα του που θα στεναχωριόταν αν τον έδειχναν τα κανάλια, ίσως έπεισε την εφημερίδα που του έβαλε και τις κατάλληλες φωτογραφίες με τα στιβαρά του μπράτσα και την ατσαλάκωτη λευκή στολή, αλλά δεν έπεισε κανέναν άλλον. Ο κώδικας τιμής που επικαλείται είναι το πιο βάρβαρο αντριλίκι του γηπεδικού τσαμπουκά στον οποίο -όπως πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες- συχνά επιδίδεται. Οσο για τους βατραχανθρώπους και τις αξίες τους τις ορίζουν το Σύνταγμα και η δημοκρατία της Ελλάδας και όλα τα άλλα δεν είναι παρά εκτροπές.

Α.Ψ.

(ΕφΣυν 22/4/2014)

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Ο Μπαλτάκος τζούνιορ και οι «κώδικές» του

Ξεχείλισε από αντριλίκι η συνέντευξη του γιου Μπαλτάκου. Κώδικες τιμής για τους βατραχανθρώπους ήταν, όπως δήλωσε στη «Real», το να αντιδράσει έτσι τσαμπουκαλίδικα, σαν να ήταν η Βουλή το τσιφλίκι του κι εκεί θεώρησε «αντρίκειο» να λύσει τις διαφορές του με τους χθεσινούς συνομιλητές του πατέρα του. Συντοπίτες με τον Κασιδιάρη και στους ίδιους «μανιάτικους» κώδικες τιμής.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.