.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Νέαρχος Νιαρχάκος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Πετρούπολης


 Δελτίο τύπου της Ανυπότακτης Πετρούπολης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μαζικότατη συνέλευση των μελών της Ανυπότακτης Πετρούπολης η οποία αποφάσισε τα εξής:

– Την πολιτική – προγραμματική διακήρυξη και τις βασικές οργανωτικές αρχές λειτουργίας, που θα δοθούν στην δημοσιότητα τις αμέσως επόμενες μέρες.

– Έναν βασικό προγραμματισμό δράσεων για την ουσιαστική επαφή με τον λαό της Πετρούπολης μέσω καθημερινών παρεμβάσεων, αλλά και την διενέργεια θεματικών συσκέψεων – εκδηλώσεων για τα βασικά ζητήματα της περιόδου (παιδεία, υγεία, περιβάλλον).

– Από τα μέλη του σχήματος εκλέχτηκε ο σύντροφος Νέαρχος Νιαρχάκος ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ανυπότακτης Πετρούπολης, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Νέαρχος Νιαρχάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Πετρούπολη, είναι απόφοιτος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά και σήμερα είναι αυτοαπασχολούμενος. Οργανώθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην Αριστερά και έκτοτε συμμετείχε ενεργά στους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην Πετρούπολη και ευρύτερα.

Η δική μας δύναμη βρίσκεται στη συλλογικότητα. Κόντρα στις λογικές της ανάθεσης και του μεσσιανισμού, η εναλλαγή σε θέσεις ευθύνης θα πραγματοποιηθεί και στο μέλλον, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ανυπότακτης Πετρούπολης. Οι εκπροσωπήσεις μας στις όποιες θέσεις, δράσεις ή εκδηλώσεις εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις του σχήματος και τον πλούτο των μαχόμενων ανθρώπων που συγκροτούν και στηρίζουν την Ανυπότακτη Πετρούπολη.

Πετρούπολη

19 Μάρτη 2014

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.