.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πανελλαδική συνάντηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Παρέμβασης και Διαλόγου στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ


imagesΗ Ενωτική Πρωτοβουλία Παρέμβασης και Διαλόγου καλεί τα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Πανελλαδική Συνάντηση το Σάββατο 17/10 στην Αθήνα.

Ένα μήνα μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη και μπροστά στη νέα αντεργατική – αντιλαϊκή επίθεση του Τρίτου Μνημονίου, των εφαρμοστικών νόμων και των ιδιωτικοποιήσεων εκτιμούμε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να πάνε αλλιώς τα πράγματα στην αριστερά και στην κοινωνία, ότι τα υπάρχοντα σχήματα από μόνα τους δεν απαντούν στις σημερινές ανάγκες αλλά και ότι μια δυνατή, ανασυγκροτημένη ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ευρύτερο μέτωπο της αριστεράς είναι απαραίτητος όρος για την αντεπίθεση του κινήματος.

Η Πανελλαδική συνάντηση είναι η κορύφωση των επιτυχημένων συναντήσεών μας στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις. Σας καλούμε το Σάββατο 17/10 στις 15:00 στο ΕΜΠολυτεχνείο (Γκίνη 20) να συζητήσουμε:

• Την αποτίμηση των εκλογών, της κατάστασης στην κοινωνία και την Αριστερά που διαμορφώνεται μετά από αυτές, την αποτίμηση της παρέμβασής μας στις εκλογές και τα αποτελέσματά της.

• Τα άμεσα καθήκοντα που τίθενται στο κίνημα και στην Αριστερά για την εργατική – λαϊκή οργάνωση και ανασυγκρότηση μπροστά στο Τρίτο Μνημόνιο, στους εφαρμοστικούς του νόμους και στις ιδιωτικοποιήσεις.

• Την πλατιά δημοκρατική ανασυγκρότηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ των μελών, ούτως ώστε να κατοχυρώσουμε μια ανοιχτή δημοκρατική λειτουργία από τη βάση και κάθε μέλος να είναι ενεργά συμμέτοχο στις αποφάσεις και τις δράσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
• Την παρέμβασή μας μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και του διαλόγου που έχει ανοίξει σε όλο το φάσμα των μαχόμενων αριστερών δυνάμεων

• Την ενωτική μετωπική απεύθυνση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο προς τις δυνάμεις της Αριστεράς και του κινήματος, σε αντι-Ευρώ και αντι-ΕΕ κατεύθυνση, με στόχο την οργάνωση του λαού και την ανασυγκρότηση του κινήματος και της Αριστεράς.
• Τη φυσιογνωμία και τους στόχους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Παρέμβασης και Διαλόγου στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και τα πρώτα βήματα οργανωτικής της συγκρότησης

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.