.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Περιστέρι:Κάτω τα χέρια από τους Αγωνιζόμενους Μαθητές!


κατάλογοςΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δευτέρα 3/11/14

Κάτω τα χέρια από τους Αγωνιζόμενους Μαθητές!

Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα το πρωί και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Περιστερίου, με κατάληψη του σχολείου. Αναμένεται να έχει μαζική συμμετοχή το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την επόμενη Πέμπτη 6/11.

Θορυβημένη η κυβέρνηση από τον “ΑΝΕΜΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ” που αρχίζει να πνέει δυνατά σε σχολεία και σχολές, έχει επιστρατεύσει τους ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Σε αυτό το κλίμα, οι 2 διευθυντές του 1ου ΓΕΛ σήμερα το πρωί επιδόθηκαν σε μια σειρά ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ενάντια στους ίδιους τους αγωνιζόμενους μαθητές τους που καμία σχέση δεν έχουν με το εκπαιδευτικό λειτούργημα. Τσακωμοί και ύβρεις στην πόρτα, σειρά τηλεφώνων στους γονείς με απειλές για αποβολές κλπ.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τις προσπάθειες καταστολής του μαθητικού κινήματος.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ πως είναι ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ όσοι νομίζουν πως έτσι μπορούν να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν την οργή της νεολαίας

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ κάθε “επίδοξο Φορτσάκη” πως οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι, άνεργοι, γονείς θα σταθούμε άλλη μια φορά ΔΥΝΑΜΙΚΑ στο πλευρό των παιδιών μας για τα δίκαια αιτήματά τους.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.