.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ράδιο Παντιέρα: Ένα αντίο για τον Χρίστο Μπίστη (Βίντεο)


radiopantierampistis725Στη μνήμη του αγωνιστή της επαναστατικής αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος Χρίστου Μπίστη που αποχαιρετήσαμε τη Δευτέρα 19/9 στο Α’ Νεκροταφείο, ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της ERTopen την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Καλεσμένοι στο στούντιο, η Αντωνία Βαφειάδου, δημοτική σύμβουλος Περιστερίου, ο Νίκος Μιχαλίτσης και ο Χρίστος Βαφειάδης, μας μίλησαν για τις αναμνήσεις τους από τον Χρίστο Μπίστη.

Για την αγωνιστική του πορεία, τις πολιτικές του απόψεις αλλά και για την όχι ιδιαίτερα γνωστή καλλιτεχνική του πλευρά.

Για την αντίσταση στο καθεστώς της στρατιωτικής δικτατορίας, τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας.

Στη διάρκεια της εκπομπής μιλήσαμε τηλεφωνικά με το ιστορικό στέλεχος του κομμουνιστικού κινήματος και ιδιαίτερα του μαρξιστικού-λενινιστικού ρεύματος και του ΚΚΕ(μ-λ), Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο.

Σύντομη τηλεφωνική παρέμβαση έκανε και το μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Π.Ε. του ΝΑΡ, Αντώνης Δραγανίγος.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή στα τρία βίντεο που ακολουθούν.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης. Στη ρύθμιση του ήχου, ο Μανώλης Σάλλας.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ράδιο Παντιέρα: Ένα αντίο για τον Χρίστο Μπίστη (Βίντεο)

  1. Τάκης αθανασόπουλος

    Ο Χρήστος ήταν όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και πολλά ακόμα.
    Να κρατήσουμε βαθιά μέσα μας το ενωτικό του πνεύμα,την γαλήνια εικόνα του συντρόφου χωρίς μικρότητες,να παλέψουμε για την δικαίωση των αγώνων του.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.