.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ράδιο Παντιέρα, 1/6: Τα λιμάνια στο σφυρί -Οι λιμενεργάτες στους δρόμους του αγώνα


Ράδιο ΠαντιέραΤετάρτη 1/6/2016 στις 18.00, στο “Ράδιο Παντιέρα” της ERTopen

Οι εξελίξεις που τρέχουν για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και ο αγώνας των λιμενεργατών είναι το θέμα της σημερινής εκπομπής “Ράδιο Παντιέρα” στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen.

Καλεσμένοι στο στούντιο, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ, Νίκος Γεωργίου και Γιώργος Γώγος.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΟΛΘ, Τριαντάφυλλο Αφεντουλίδη.

-Ποιες επιπτώσεις θα έχει το ξεπούλημα των λιμανιών στις εργασιακές σχέσεις;

-Πόσο σταθερές και ασφαλείς θα είναι αυτές;

-Ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στο κόστος των υπηρεσιών για τον πολίτη (τελικό κόστος εμπορεύματος) αλλά και στον επιβάτη του λιμανιού;

-Ποια η σημασία των αλλαγών στο καταστατικό του ΟΛΠ;

-Τι εργασιακές σχέσεις επικρατούν στην COSCO;

Στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης και πορείας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια χθες Τρίτη 31/5/2016, θα συζητήσουμε με τους προσκεκλημένους μας για όλες τις εξελίξεις στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων των μεγάλων λιμανιών της χώρας, καθώς  και για τις προοπτικές του αγώνα των εργαζομένων που βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00, στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.