.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σήμερα στις 6μμ στο Ράδιο Παντιέρα: Αγώνας κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας


Ράδιο Παντιέρα«Ράδιο Παντιέρα» στην ERTopen, 19/10/16: Αγώνας κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας

Στους αγώνες που διεξάγονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2016, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με τη Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσουμε με τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, της Λαϊκής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών και δημοτικό σύμβουλο με την «Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης».

Προσκεκλημένοι στο στούντιο της ERTopen θα είναι η αρχιτέκτων Κική Βάσσου, μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού – Σεπολίων – Ακαδημίας Πλάτωνος, και ο εκπαιδευτικός Κώστας Τουλγαρίδης, μέλος της συλλογικότητας «Πλειστηριασμοί στα Μεσόγεια STOP!».

Θα συζητήσουμε μαζί τους για το βραχνά των πλειστηριασμών που απειλεί λαϊκές κατοικίες αλλά και για το κίνημα οργής και αντίστασης που διογκώνεται συνεχώς, καθώς και για τις σημερινές εξελίξεις στο μέτωπο των Ειρηνοδικείων.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.