.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σεμινάριο απεργοσπασίας στην ΙΜΑΣ Α.Ε. – Σε απεργία διαρκείας οι εργαζόμενοι


10659196_1476512752611470_1611752965978004783_n-e1410249586388Βόλος

Σε απεργία διαρκείας προχώρησαν από το πρωί της Τρίτης οι απεργοί της ΙΜΑΣ – ΣΥΡΜΑ στο Βόλο.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στην εκ περιτροπής εργασίας που ανακοινώθηκε από την Διοίκηση του εργοστασίου, περιφρουρούν σε μεγάλες ομάδες την πύλη του εργοστασίου.

Χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως δεν τους επιτρέπεται η πρόσβαση στις τουαλέτες του εργοστασίου αλλά ούτε και στο μηχάνημα ανψυκτικών – καφέ.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης αλληλέγγυοι στον αγώνα τους παρευρέθησαν στην περιφρούρηση μέλη της Αναρχοσυνδικαλιστικής Οργάνωσης Ροσινάντε, του ΚΚΕ και του ΕΕΚ, ενώ αργότερα παρών έδωσαν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Μαγνησίας Α. Μεϊκόπουλο καθώς επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης Κ. Γαργάλας.

Λίγα μόλις μέτρα από το εργοστάσιο της ΙΜΑΣ, στο κτίριο της Βιομηχανίας Καλωδίων Χανδρής, ο Διευθυντής του εργοστασίου Σ. Παπουτσόγλου έχει επινοικιάσει γραφεία ώστε να εργάζονται κανονικά οι απεργοσπάστες Διοικητικοί Υπάλληλοι της ΙΜΑΣ.

Στην πύλη της Χανδρής μετέβησαν αρκετοί από τους απεργούς ώστε να εμποδίσουν την είσοδο στους απεργοσπάστες Διοικητικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι και κατέφθασαν και αποχώρησαν λίγα λεπτά αργότερα υπό την κατακραυγή των απεργών εργατών.

Αναλόγως έπραξε και ο Διευθυντής Σ. Παπουτσόγλου ο οποίος έφτασε ως την πύλη με το αυτοκίνητό του και αντικρίζοντας την περιφρούρηση των απεργών αποχώρησε άμεσα από το σημείο.

Αξιοσημείωτη η αντίδραση της Διευθύντριας της Χανδρής Α.Ε. που όπως είπε στον απεργό Συνδικαλιστή της ΙΜΑΣ Α.Ε. “Μας χαλάσατε το πρόγραμμα που δεν τους επιτρέψατε να περάσουν, σήμερα είχαμε σεμινάριο”.

Λίγο αργότερα όπως ανέφεραν απεργοί αυτοκίνητα της Ασφάλειας πέρασαν αρκετές φορές από την πύλη του Ιμάντα, όπου βρισκόντουσαν συγκεντρωμένοι οι απεργοί.

ρεπορτάζ: Ηλέκτρα Προσήλια vforvolos.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.