.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Στον Δομοκό Γιωτόπουλος, Κουφοντίνας και Τζωρτζάτος


koufontinasτης Αντας Ψαρρά

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι επιλεκτικές μεταγωγές κρατουμένων στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκαν οι Δημήτρης Κουφοντίνας, Κώστας Γουρνάς, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος και Βασίλης Τζωρτζάτος, ενώ μέχρι χθες είχαν μεταχθεί ακόμη δύο κρατούμενοι (μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς), αλλά και ο Νίκος Μαζιώτης.

Συνοπτικά και χωρίς αιτιολόγηση με βάση τον νόμο Αθανασίου κρατούμενοι που δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις φυλακές μεταφέρονται λόγω της κατηγορίας που τους βαρύνει και συγκεκριμένα το 187 Α περί τρομοκρατίας.

Μαζί τους μεταφέρθηκαν και κάποιοι κρατούμενοι ποινικοί, χωρίς να γίνει γνωστό αν κρίθηκαν από το συμβούλιο των φυλακών επικίνδυνοι.

Το «όραμα» του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι πρωτίστως η απομόνωση και η διπλή τιμωρία των κρατουμένων για ποινικά αδικήματα με βάση το πολιτικό κίνητρο και μάλιστα όταν αυτό έχει αφετηρία την ιδεολογία του… «ενός άκρου».

Το πνεύμα του Μπαλτάκου φωτίζει και καθοδηγεί και τη νέα χρονιά της βραχύβιας πλέον κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη επέλεξαν στο τέλος της θητείας τους την καθαρή και πλήρη μέθοδο ακραίας καταστολής στο πρόσωπο των ταλαιπωρημένων κρατούμενων των ελληνικών φυλακών.

Πηγή:efsyn

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.