.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συγκέντρωση για την δολοφονία του Berkin Elvan


Berkin Elvan, Γρηγορόπουλος

Ο Berkin Elvan είναι δικός μας νεκρός, θα ζήσει στον αγώνα μας – Οι δολοφόνοι του Berkin Elvan θα λογοδοτήσουν

Ο 15χρόνος Berkin Elvan πέθανε στις 11/3, 9 μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ύστερα από τον τραυματισμό του από την αστυνομία στις διαδηλώσεις που συγκλόνισαν την Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι.

Πρόκειται για κρατική δολοφονία και το αίμα του Berkin είναι στα χέρια της τουρκικής κυβέρνησης που αντιμετωπίζει με ωμή καταστολή ακόμα και τις εκδηλώσεις μνήμης και δικαίωσης του νεκρού. Οι αστικές τάξεις και των δύο ακτών του αιγαίου αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο τους λαούς τους, σαν τρομοκράτη, οικοδομώντας ένα καθεστώς κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. Καθήκον των εργαζόμενων και της νεολαίας σε Ελλάδα και Τουρκία είναι η διεθνιστική αλληλεγγύη. Η δολοφονία του Berkin Elvan μας υπενθυμίζει την ανάγκη του αγώνα ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί, το ίδιο σύστημα και κράτος που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20.00 στο σημείο δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου σήμερα Τετάρτη 12 Μαρτίου, Μεσολογγίου και Τζαβέλα

Ο Berkin Elvan είναι δικός μας νεκρός, θα ζήσει στον αγώνα μας – Οι δολοφόνοι του Berkin Elvan θα λογοδοτήσουν

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Συγκέντρωση για την δολοφονία του Berkin Elvan

Ο 15χρόνος Berkin Elvan πέθανε στις 11/3, 9 μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ύστερα από τον τραυματισμό του από την αστυνομία στις διαδηλώσεις που συγκλόνισαν την Τουρκία το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για κρατική δολοφονία και το αίμα του Berkin είναι στα χέρια της τουρκικής κυβέρνησης που αντιμετωπίζει με ωμή καταστολή ακόμα και τις εκδηλώσεις μνήμης και δικαίωσης του νεκρού.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.