.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συγκέντρωση στην εφορία Ηλιούπολης ενάντια στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις


συγκέντρωση στην Εφορία Ηλιούπολης ενάντια στις ηλεκτρονικές κατασχέσειςΤο πρωί της Παρασκευής 11/4 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Ηλιούπολης, που καλούσαν ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής από κοινού με τοπικές συλλογικότητες της περιοχής. Η ΔΟΥ Ηλιούπολης είναι μία από τις 2 ακόμα, μαζί με την Α΄ ΔΟΥ και της Κηφισιάς, που προχωρούν πιλοτικά τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις μέσω των τραπεζών για χρέη προς την εφορία φυσικών προσώπων και στις οποίες είχαν γίνει αντίστοιχες κινητοποιήσεις.

 

Δείτε τα βίντεο από τη συγκέντρωση στην εφορία Ηλιούπολης ενάντια στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις και στην αντιλαϊκή φορομπηξία από το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής

 

Δήλωση του Ν. Πυρουνάκη, επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας σε σχέση με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης την 11/4/2014:

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στη Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής» και συλλογικοτήτων της Νότιας Αθήνας για να διαμαρτυρηθούμε για τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις που πιλοτικά εφαρμόζονται σε τέσσερις εφορίες, μεταξύ αυτών και η εφορία Ηλιούπολης.

Η κινητοποίηση αυτή είναι μέρος ενός ευρύτερου πανελλαδικού κινήματος ενάντια στη φοροληστεία της λαϊκής οικογένειας, ενάντια σε όλα αυτά που μαυρίζουν τη ζωή μας.

Το κίνημα δεν θα αφήσει κανένα σπίτι να πέσει στα χέρια κράτους και τραπεζών, δεν θα αφήσει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό. Θα συμβάλει σε ένα ρωμαλέο, δυνατό παλλαϊκό κίνημα που θα σαρώσει μνημόνια και τις πολιτικές της ευρωπαϊκής ένωσης, του Δ.Ν.Τ. και του κεφαλαίου.

και το σχετικό βίντεο:

 

Από τη συγκέντρωση έξω από την Α ΔΟΥ Αθηνών στις 3 Φεβρουαρίου 2014

Πηγές:

epitropi3den.blogspot.gr

aristeriprwtovouliaglyfadas.blogspot.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Συγκέντρωση στην εφορία Ηλιούπολης ενάντια στις ηλεκτρονικές κατασχέσεις

Διαμαρτυρία στη Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης με κάλεσμα του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Αττικής για να διαμαρτυρηθούμε για τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις και στην αντιλαϊκή φορομπηξία

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.