.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συμβολική κατάληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών “στο κόκκινο” (Βίντεο)


anaplirotes_stokokkino725Ολιγόωρη συμβολική κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού “στο κόκκινο”, πραγματοποίησαν αναπληρωτές εκπαιδευτικοί το μεσημέρι της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2015.

Η διάλυση του δημόσιου σχολείου, τα χιλιάδες κενά στα σχολεία, το πρόβλημα της αδιοριστίας, οι ελάχιστες προσλήψεις -τόσο σε σχέση με πέρυσι όσο και με αυτά που απαιτούνται-, η ανεργία των καθηγητών, πέρασαν από το δρόμο και τις συνελεύσεις “στον αέρα” των ερτζιανών.

Η παρέμβαση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών έληξε, αφού οι αγωνιστές εκπαιδευτικοί μιλούσαν τα μικρόφωνα επί μιάμιση ώρα.

“Μιλάμε για ένα συνολικό πρόβλημα. Και η αντιμετώπισή του μπορεί να είναι μία: Μαζικός συλλογικός αγώνας, εκπαιδευτικός, συνολικός, για όλους. Με ένα επίδικο: Δημόσιο, δωρεάν σχολείο, ανοιχτό για όλους”.

“Όσο παραμένουν τα κενά στα σχολεία, εμείς θα είμαστε  στο δρόμο. Όσο οι συνάδελφοί μας βρίσκονται στην επισφάλεια, εμείς θα είμαστε  στο δρόμο. Όσο δεν ικανοποιείται το αίτημά μας για δημόσια, δωρεάν Παιδεία, εμείς θα είμαστε  στο δρόμο”,

έκλεισαν την παρέμβασή τους.

Ακούστε στα τρία βίντεο που ακολουθούν, ολόκληρη την “εκπομπή” των αιτημάτων τού κινήματος που έκαναν σήμερα από τη συχνότητα τού ραδιοσταθμού “στο κόκκινο” οι αγωνιζόμενοι αναπληρωτές. Η συζήτηση έγινε με τον δημοσιογράφο Διονύση Ελευθεράτο.

Στο τελευταίο βίντεο, βλέπουμε την έξοδο των αγωνιζόμενων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που φωνάζουν το σύνθημα: “Μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών – ΟΧΙ στην Παιδεία των περικοπών”.

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

…………………………………………………………………………………………………………………………..

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.