.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνέλευση παρεμβάσεων κινήσεων συσπειρώσεων, Παρασκευή 8 Γενάρη


image003Συνέλευση των εργατικών Κινήσεων-Σχημάτων-Παρεμβάσεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για το ασφαλιστικό, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/1 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΚΑ.

Η αγωνιστική ταξική ενότητα σε κάλεσμα της αναφέρει :

Η καινούργια χρονιά 2016 ξεκινάει και πάλι με μπαράζ αντιλαϊκών μέτρων, με πρώτο σταθμό την κατάθεση και επιδίωξη ψήφισης του ασφαλιστικού και στη συνέχεια και άλλων κρίσιμων νομοσχεδίων.

Για τη σημασία της μάχης του ασφαλιστικού μιλήσαμε ως Κινήσεις-Παρεμβάσεις και σχήματα ήδη από τον Οκτώβρη, στην κοινή σύσκεψή μας και στην εκδήλωση που συνδιοργανώσαμε (στην ΠΟΕ-ΟΤΑ), καθώς και με την 4-σελιδη κοινή μας προκήρυξη. Τώρα είναι ξανά ανάγκη να συζητήσουμε και συντονίσουμε τα βήματά μας, εν όψει της κορυφαίας αυτής μάχης .

Η κυβέρνηση ήδη ετοίμασε το τελικό νομοσχέδιο, οι «Θεσμοί» ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ ήδη έρχονται στις αρχές της εβδομάδας για τελικό κλείσιμο του ζητήματος, με πιθανή ημερομήνία κατάθεσης τις 13 Ιανουαρίου και ψήφισης την 15η Ιανουαρίου.

Σαν ΑΤΕ-ΕΚΑ, απευθύνουμε πρόσκληση για κοινή σύσκεψη-συνέλευση των εργατικών Κινήσεων-Σχημάτων-Παρεμβάσεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, την Παρασκευή 8/1 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΚΑ.

Υπενθυμίζουμε επίσης το κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων για συντονισμό που έχει αποφασίσει η συνέλευση στις 13/1.

Σας καλούμε, για να συζητήσει μαζί όλος ο κόσμος των εργατικών σχημάτων, να ανταλλάξουμε την εμπειρία μας από τους χώρους δουλειάς, και να συναποφασίσουμε την παρέμβαση και τις δράσεις μας στο επείγον μέτωπο του ασφαλιστικού.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.