.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνέντευξη Ά. Χάγιου στα «Παραπολιτικά fm» για τις εξελίξεις (Βίντεο)


Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Άγγελου Χάγιου, στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά fm» και την δημοσιογράφο Ζηνοβία Σαπουνά.

Ο Άγγελος Χάγιος σχολιάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και απαντάει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις της Ζ. Σαπουνά για την πιθανότητα εκλογικής συνεργασίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Λαϊκή Ενότητα.

Αναφέρθηκε στην πρόταση πολιτικής συνεργασίας που έχει καταθέσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Ανοιχτό κάλεσμα πολιτικής συνεργασίας).

“Κατέρρευσε το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν τα λαϊκά προβλήματα μέσα στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση”. “Μόνο έξω από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ και του ευρώ μπορούν να αντιμετωπιστούν τα λαϊκά προβλήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προκληθείς να σχολιάσει την σημερινή παρουσίαση του νέου φορέα, της Λαϊκής Ενότητας, από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ανέφερε μεταξύ άλλων και το εξής: Δεν αναφέρεται καθόλου στο θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσο για το θέμα ενδεχόμενης εξόδου από το ευρώ, αναφέρθηκε ως κατάληξη ενός αγώνα για την κατάργηση των μνημονίων και εφόσον χρειαστεί. “Αυτό το σημείο είναι θετικό, όμως δεν θέτει το ζήτημα της ΕΕ, οι θεσμοί της οποίας είναι το ‘διαρκές μνημόνιο”, πρόσθεσε.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.