.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνεργεία απολύμανσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


apolimansi1Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

– Είναι κάποιοι «κύριοι», όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης που όταν μιλάνε ή γράφουν, τα λόγια τους ή τα γραπτά τους ζέχνουν. Θα μου πείτε τώρα πώς και τον είχε ο Σαμαράς ως σύμβουλο; Θα χρησιμοποιούσε αποσμητικό χώρου!

– Οι διαχειριστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε κάθε ανάρτηση του Φαήλου καλούν συνεργεία απολύμανσης για να μην φλομώσει το διαδίκτυο από την μπόχα που αναδύεται.

– Καλούν, επίσης όλους τους χρήστες να αποφεύγουν να έρχονται σε επαφή με τέτοιες επικίνδυνες και δηλητηριώδεις αναρτήσεις. Σε περίπτωση δηλητηρίασης το αντίδοτο λέγεται «Katanoisi stous kobleksikous».

– Οι πληροφορίες λένε ότι ο Μέγας Σταθάκης με το φίλο του τον Φλαμπουράρη θα προτείνουν στον Αλέξη μέτρα που θα περιλαμβάνουν ριζικές τομές για το συνταξιοδοτικό οι οποίες όμως θα λύσουν το πρόβλημα.

– Όσοι, λοιπόν είναι κάτω από 80 χρονών και παίρνουν σύνταξη, σταματάνε από 1/1/2016 να πληρώνονται και υποχρεούνται να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν για όλα τα χρόνια που ήταν συνταξιούχοι.

– Όσοι δεν έχουν να επιστρέψουν τα χρήματα θα εργάζονται χωρίς αμοιβή είτε στο δημόσιο, αν ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, είτε για κοινωφελείς σκοπούς αν ήταν στον ιδιωτικό τομέα.

– Εξαιρούνται υπουργοί, βουλευτές, πρωθυπουργοί, δήμαρχοι, διοικητές οργανισμών και τραπεζών, αρχηγοί κομμάτων και λοιπές παρόμοιες κατηγορίες σκληρά εργαζόμενων.

– Μετά από ενδελεχή γονιδιακό έλεγχο που θα πραγματοποιείται σε όλα τα νεογέννητα, η ηλικία συνταξιοδότησης θα ορίζεται στο 1/10 του προσδόκιμου ζωής που θα προκύπτει από τον έλεγχο.

– Σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος παθαίνει ατύχημα θα τιμωρείται με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και θα προστίθενται σ’ αυτόν το πενταπλάσιο της διάρκειας που θα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

– Όμως και στα εργασιακά οι εισηγήσεις που φτάνουν στον Αλέξη είναι το ίδιο ριζικές και καινοτόμες. Η κεντρική τους ιδέα είναι η με κάθε τρόπο εξαφάνιση των όρων «εργαζόμενος» και «αμειβόμενη εργασία».

– Οι εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που θα προσφέρουν για έναν μήνα υπηρεσίες και πέραν της ειδικότητάς τους, θα δικαιούνται δύο δωρεάν εισιτήρια με τα ΜΜΜ.

– Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι, για παράδειγμα, στα δημόσια νοσοκομεία που θα βγάζουν σε πέρας 30 εφημερίες το μήνα θα παίρνουν ως δώρο 200ml κρητικιά ρακύ για να το ρίχνουν έξω. Κρητικιά όμως όχι ότι κι ότι!

– Επίσης, οι εκπαιδευτικοί που πιάνουν τα χέρια τους, αν κάνουν κανένα μερεμετάκι στο σχολείο τους θα πριμοδοτούνται στην αξιολόγηση η οποία όμως θα είναι καλή αλά Κοτσιφάκη. Αχ πρόεδρε πόσο γρήγορα ξεχνάς!

– Για την περίπτωση των κόκκινων δανείων προβλέπονται άμεσες και εύκολες λύσεις. Όποιος χρωστάει και δεν μπορεί να πληρώσει τη δόση χάνει το σπίτι του άμεσα. Ούτε πλειστηριασμοί, ούτε δικαστήρια, ούτε αντιδικίες.

– Όποιος χρωστάει στην εφορία θα δουλεύει χωρίς να πληρώνεται μέχρι να εξοφλήσει τις οφειλές του. Όχι όπως τώρα που πληρώνονται αλλά αντί να εξοφλήσουν τα χρέη τους τα χαλάνε σε κρεπάλες δεξιά κι αριστερά!

– Μέσα στον κακό χαμό αναμένεται ο Άκης, όχι ο Σταθάκης βρε παιδιά, να κάνει τροποιητική δήλωση πόθεν έσχες και να ζητήσει να αποφυλακιστεί. Πού ξέρετε, μπορεί να πιάσει και γι’ αυτόν το κόλπο.

– Ο φίλος μου ο Στάθης ο Κουρουκουτρούβαλος χτυπάει το κεφάλι του με την κατάντια του. Μικρός σαν ήταν του έλεγε η μάνα του: «Τρώγε Σταθάκη να γίνεις Στάθης». Τώρα βλέπει τον Σταθάκη τον Συριζαίο και μουτζώνεται.

– Πρώτη φορά σε μια κυβέρνηση οι υπουργοί της, αν και αμείβονται πολλαπλάσια από τους πολίτες, δείχνουν τόση κατανόηση στη φτώχια και την εξαθλίωση. Μπουκιά δεν βάζουν στο στόμα τους σε ένδειξη αλληλεγγύης.

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.