.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τα επτά επιδόματα και η δημοσιογραφία του κ. Λακασά της Καθημερινής


tsirigotis_3του Θανάση Τσιριγώτη

“Με μία αίτηση πάρτε επτά επιδόματα! Τρέξτε το λέει ο κ. Λακασάς!”

Την ίδια στιγμή, με στόχο τον περιορισμό της σχολικής διαρροής, απλοποιείται η διαδικασία χορήγησης των επιδομάτων στα παιδιά που εγκαταλείπουν λόγω φτώχειας το σχολείο μετά την υποχρεωτική εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, χορηγούνται επτά επιδόματα, που πλέον θα δίνονται με μία μόνο αίτηση, όλα μαζί. «Μέσα από την υπέρβαση της γραφειοκρατίας υπολογίζουμε ότι θα έχουμε μικρότερη σχολική διαρροή», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος ύστερα από σύσκεψη που είχε χθες με τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου” (Από άρθρο του Λακασά της Καθημερινής στις 3/9)

Τι καταλαβαίνει όταν διαβάζει κανείς τα παραπάνω: Όχι ένα, όχι δυο αλλά επτά επιδόματα παίρνουν οι φτωχές οικογένειες έτσι ώστε να μην εγκαταλείπουν τα παιδιά τους το σχολείο!

Και αυτό το κατάφερε ο Λοβέρδος, σύμφωνα με το γνωστό δημοσιογράφο της Καθημερινής. Ναι αυτόν τον ίδιο δημοσιογράφο που στάζει φαρμάκι το στόμα του όταν μιλάει για τους εκπαιδευτικούς, τα εκπαιδευτικά σωματεία, τους εκπαιδευτικούς αγώνες.

Επτά επιδόματα, λοιπόν. Θάπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να αναγκάζει όσους γράφουν τερατολογίες να πληρώνουν από την τσέπη τους όσα λένε ότι δίνει η συγκυβέρνηση στους φτωχούς ανθρώπους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Λακασά ΕΔΩ

Πηγή:.alfavita.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.