.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τα εργοστάσια του Σαλαγκούδη να μείνουν στα χαρτιά


thermi725Βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μία κρίσιμη καμπή του αγώνα ενάντια στα εργοστάσια βιομάζας στα Βασιλικά. Αύριο Τετάρτη συζητιούνται στην μητροπολιτική επιτροπή Θεσσαλονίκης οι μελέτες και θα αποφασιστεί αν θα εγκριθούν ή όχι.

Καλούμε τους περιφερειακούς συμβούλους σε ενεργή στήριξη του αγώνα του λαού των Βασιλικιωτών, Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να καταψηφίσουν τις μελέτες.

Το ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ συμμετείχε από την πρώτη στιγμή ενεργά στον αγώνα αυτό και θα συνεχίσει να στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των Βασιλικών μέχρι την τελική νίκη. Εμείς ως ΜΕΤΩΠΟ έχουμε διακηρύξει από τη ίδρυσή μας ότι βάζουμε σε ύψιστη προτεραιότητα την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών. Υποστηρίζουμε ότι η ενέργεια είναι δημόσιο αγαθό και πρέπει να ελέγχεται από κοινωνικοποιημένες επιχειρήσεις με λαϊκό και εργατικό έλεγχο, δεν μπορεί να είναι έρμαιο στην κερδοσκοπική μανία του κάθε κρατικοδίαιτου δήθεν επιχειρηματία. Επιπλέον τονίζουμε ότι η βιομάζα και άλλες λεγόμενες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθίστανται βιώσιμες μόνο και μόνο επειδή όλοι μας πληρώνουμε το χαράτσι των ρυθμιζόμενων χρεώσεων σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.