.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Το «Μοντε Κάρλο» του κ. Μελισσανίδη θυμίζει εποχή της μαφίας στο Σικάγο.


AEK-Melisanidis  PantieraΗ Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με ανακοίνωση της καταδικάζει τα συνεχιζόμενους τραμπουκισμούς στην περιοχή και καταγγέλλει ανοιχτά τους τραμπούκους,ως μπράβους του μεγαλοϊδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη

Δείτε την ανακοίνωση – καταγγελία της Λαϊκής Συνέλευσης Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Το «Μοντε Κάρλο» του κ. Μελισσανίδη θυμίζει περισσότερο την εποχή της μαφίας στο Σικάγο.

Η Νέα Φιλαδέλφεια μετατρέπεται σε πόλη όμηρο των οργανωμένων τραμπούκων του παρακράτους.

Οι σημερινοί τραμπουκισμοί κατά τη διάρκεια της τελετής των Θεοφανείων στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας σε βάρος τόσο του δημάρχου και, του δημοτικού συμβουλίου, όσο και απλών πολιτών με επιστέγασμα τη βάναυση, κατάπτυστη και άνανδρη επίθεση σε βάρος του συμπολίτη και συναγωνιστή μας Μανώλη Καμπούρη, αποτελεί συνέχεια του έργου που έχουν αναλάβει οι μπράβοι του μεγαλοϊδιοκτήτη για να κάμψουν τον αγώνα και την ελεύθερη έκφραση του Φιλαδελφιώτικου λαού.

Αυτές οι φασιστικού τύπου ενέργειες όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν, αλλά αντίθετα μας συσπειρώνουν σε ένα ακόμη πιο πλατύ ενωτικό μέτωπο για τη ματαίωση των σχεδίων άλωσης της πόλης μας και του Δάσους της.

Η απάντηση καταδίκης αυτών των πρακτικών θα δoθεί από το σύνολο του δημοκρατικού λαού της Ν. Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.