.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ και ο Φύρερ Σαμαράς (Video)


samaras

του Γ.Μ.

Από τη μία αποχρώσεις του γκρι και από την άλλη πολυχρωμία. Από τη μία χρεοκοπία και από την άλλη «έξοδος στις αγορές». Από τη μία διαδηλώσεις και από την άλλη «τάξη και ασφάλεια», κλειστά καταστήματα και πολύβουα εργοτάξια, οικογένειες σε απελπισία και καλοζωισμένα παιδιά, σαν τις εμπορικές διαφημίσεις.

Και στη μέση; Ο Ηγέτης. Αυτός που δημιούργησε το πέρασμα από τη μία κατάσταση στην άλλη. Και δεν είναι κάποιο κόμμα, κάποιο πολιτικό πρόγραμμα ή κάποια ιδεολογία. Όχι. Είναι μόνο Εκείνος, ο Αντώνης Σαμαράς.

Χάρη στη Σοφία Του τώρα πια ανοίγεται ένα μέλλον πιο όμορφο για όλους ανεξαιρέτως. Αλλά μένουν ακόμη πολλά να γίνουν… Αρκεί να εμπιστευθούμε τον Ηγέτη και όχι όσους θέλουν να μας γυρίσουν πίσω, στις διαδηλώσεις και την απελπισία.

Αυτό είναι το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας. Μία εμετική αγιογραφία του Αντώνη Σαμαρά, που δεν απέχει πολύ από τις προπαγανδιστικές αφίσες του Μεταξά, που τον έχριζαν ως τον Πρώτο Εργάτη, τον πρώτο Αγρότη κλπ. Τα μέσα έχουν αλλάξει, όμως η φόρμα είναι ίδια: ο φωτισμένος εθνοπατέρας που μπορεί να είναι αυστηρός, όμως φροντίζει όλα τα παιδιά του και τα οδηγεί προς την Αρετή.

Φόρμα πρωτόλεια, που προσπαθεί να συσπειρώσει έναν κόσμο φοβισμένο, απελπισμένο που δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ούτε πώς μπορεί να την αντιπαλέψει, και από ανάγκη προσκολλάται στον Ηγέτη.

Είναι, σε τελική ανάλυση, η αρχέγονη φόρμα της μάχης μεταξύ καλού και κακού, που για τη μετάβαση από τη μία στην άλλη κατάσταση χρειάζεται ένας Μεσσίας.

Και το όνομα αυτού: Αντώνης Σαμαράς!

Δείτε το βίντεο:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.