.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Τρίκερι: Επιθέσεις Χρυσαυγιτών σε μετανάστες


FASISMOSΣτο νησί Τρίκερι του Δ. Ν. Πηλίου, Ν. Μαγνησίας, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δρα φασιστική ομάδα, μέλη της Χ.Α., που πραγματοποιεί στοχευμένες επιθέσεις σε μετανάστες. Μάλιστα φαίνεται να έχουν ως ορμητήριο κάποιο bar ή ταβέρνα της περιοχής.

Πέρυσι το καλοκαίρι, 30χρονος μετανάστης που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια με άδεια παραμονής, έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από 3 κατοίκους του νησιού, οι οποίοι του επιτέθηκαν με μαχαίρια και καδρόνια σε αυτόν και σε ομοεθνή του. Ο 30χρονος κατήγγειλε το περιστατικό και κατέθεσε μήνυση εις βάρος των 3 δραστών, όμως η διαδικασία δεν προχώρησε όταν ο δικηγόρος τον προέτρεψε να αποσύρει την μύνησει για να μην ενταθεί το κλίμα σε μια τόσο μικρή κοινωνία, όπως είναι το νησί του Τρικερίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε και από το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στο περιστατικό.

Προχτές, το επεισόδιο επαναλήφθηκε, με 2 δράστες αυτή τη φορά και χωρίς μαχαίρια ή καδρόνια.

Κάτοικοι από τον Δ. Ν. Πηλίου κατήγγειλαν το γεγονός σε ΜΜΕ, όπως επίσης ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Ν. Πηλίου από δημοτική σύμβουλο. Ο ίδιος δήλωσε πως θα σταθεί υποστηρικτής του 30χρονου απέναντι στην ομάδα των ατόμων που του επιτίθενται.

Ο 30χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε κατάσταση σοκ και φοβάται πως αν ξαναβγεί από το σπίτι του θα βρεθεί δολοφονημένος.

Σημειώνεται πως δεν έχει υπάρξει προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δραστών και του θύματος στο παρελθόν.

Πηγή:vforvolos

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.