.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Φασιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ στην παρέλαση του Καμμένου (Video)


oyk

Ακραία εθνικιστικά συνθήματα φώναξαν τα ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της εθνικιστικής – μιλιταριστικής φιέστας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο κέντρο της Αθήνας, επ’ αφορμή της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως καταγγέλλει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος οι ναζί “έχουν θρονιαστεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και παίζουν καθοριστικό ρόλο στις Ειδικές Δυνάμεις.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά έδωσαν το δικό τους εθνικιστικό σόου, φωνάζοντας συνθήματα που αναθεωρούν τα σύνορα και εκφράζουν αλυτρωτικούς στόχους.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ακούγονται οι επίλεκτες δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων που συμμετείχαν στην παρέλαση που κόστισε 1 εκατομμύριο ευρώ να φωνάζουν:

” και το όνειρο μας είναι
στη Πόλη εμείς να μπούμε
σημαία να υψώσουμε τον ύμνο εμείς να πούμε”.

Η προσεκτική παρακολούθηση των στιγμιοτύπων αποκαλύπτει ότι παράλληλα με το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων που φωνάζει τα αισχρά συνθήματα, κινείται επί του πεζοδρομίου ομάδα πολιτών που επαναλαμβάνει τα συνθήματα και ενθαρρύνει τους παρανομούντες ΟΥΚάδες.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για σχεδιασμένο γεγονός, από τους γνωστούς φασιστικούς κύκλους που επανέλαβαν τα αισχρά γεγονότα που σημάδεψαν την Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010. Οι τότε άνδρες της ΔΥΚ γνώρισαν την υπεράσπιση των Λεσχών Εφέδρων-Ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, και έπεσαν στα μαλακά το Ναυτοδικείο!

Επίσης από το τμήμα της Σχολής Ευελπίδων ακούστηκε και το περίφημο Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα,που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα»!

Εμείς απαιτούμε από τον ΑΓΕΣ Τελλίδη και τον ΥΕΘΑ Π. Καμμένο να λάβουν άμεσα μέτρα.

Τα σημερινά εμετικά γεγονότα αποτελούν συνέχεια των εμφυλιοπολεμικών εορτασμών στη Φλώρινα από τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων και το Υπουργείο Άμυνας, αλλά και της ανοχής του Πενταγώνου απέναντι στις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων που προετοιμάζουν – με την κάλυψη Στρατού και ΕΥΠ- το Μακεδονομάχο 2015.

Οι Στρατιωτικές Παρελάσεις πρέπει να Καταργηθούν.

Ήδη ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος εισπράττει τις συνέπειες της πολιτικής του.

Μια μορφή διαχείρισης της αστικής πολιτικής τρομερά επικίνδυνη για τους λαούς της περιοχής.”

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει καταδίκη από την πολιτική ηγεσία και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων για το ακραίο εθνικιστικό σόου, δεν θα πρόκειται απλώς για άλλη μία κίνηση ανοχής προς τα πιο αντιδραστικά, ανοιχτά φασιστικά κομμάτια του κρατικού μηχανισμού, αλλά – το χειρότερο – διακινδυνεύεται να νομιμοποιηθεί στις λαϊκές συνειδήσεις η δημόσια εκφορά τέτοιων απόψεων από τα σώματα ασφαλείας, αφού θα τις αποδέχεται ακόμα και η “Αριστερά”.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



3 σχόλια στο “Φασιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ στην παρέλαση του Καμμένου (Video)

  1. Ηλέκτρα

    Αυτή η ραμποειδής επίδειξη μπροστά από τον “αριστερό” πρωθυπουργό και το νέο πρόεδρο που η εκλογή του βασίστηκε στο επιχείρημα ότι η αριστερά δεν είναι αλαζονική, σχεδιάστηκε με πολλαπλά μηνύματα. Ο λαός που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν τόκανε για να παίρνει μαθήματα πατριωτισμού από στρατιωτικές μονάδες στις οποίες κάνει κουμάντο ο φασισμός και το γνωστό ελληνικό παρακράτος. Ούτε τόκανε για να παίρνει το μήνυμα ότι με κάγκελα ή χωρίς, τα πράγματα δεν αλλάζουν γιατί “εμείς είμαστε εδώ, απείραχτη και ηγεμονική δύναμη για κάθε στιγμή”. Και η κάθε στιγμή δεν είναι το γελοίο περί εισόδου στην Πόλη. Από όλη τη σύγχρονη Ιστορία μας γνωρίζουμε πως πίσω από παρόμοιους εθνικισμούς κρύβεται πάντα η επιβουλή για τα δημοκρατικά δικαιώματα του “εχθρού λαού”. Αυτό ήταν το μήνυμα.

    Reply
  2. redeingel

    Μη τρελαινόμαστε με συνθήματα που καλώς η κακώς εκφωνήθηκαν και όλοι καταλάβαμε ότι η πόλη (που είναι μια γενική λέξη) αναφέρεται στην Κωσταντινούπολη.
    Κατ’ αρχήν όλοι οι αγωνιστές ξέρουν ότι αγώνας και ανύψωση ηθικού δεν υπάρχει χωρίς λάβαρα, σύμβολα και συνθήματα, αυτό το ξέρουν απ’ τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων μέχρι τα μέλη των πολιτικών συγκεντρώσεων και κοινωνικών διαδηλώσεων.
    Αυτοί λοιπόν που ο αγώνας τους είναι και θα είναι απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους που θα έρχονται να τους πάρουν τα κεφάλια δεν μπορεί να τους περιμένουν με γαρίφαλα και απαγγέλοντας Καβάφη.
    Μη σκοτώσουμε τώρα το σκύλο επειδή γάβγισε εξάλλου γι αυτό τον έχουμε για να γαβγίζει και καμιά φορά να δαγκώνει για να μη μας πάρουν τα σώβρακα. Διαφορετικά μπορεί να επιλέξουμε να μην έχουμε καν σκύλο.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Oi ουκ den eprepen na anomazete omada upovrixion katastrofon .. Eperepe na onomazete omadan iliuion anuropon

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.