.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ψυχοπονιάρηδες και ξεχασιάρηδες βουλευτές: Η μεγάλη επιστροφή (και στο βάθος ράσα)


ψυχοπονιάρηδες1Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

– Δεκάδες χιλιάδες πακέτα με χαρτομάντιλα ξεφορτώθηκαν στις αποθήκες της Βουλής για να χρησιμοποιηθούν από τους μνημονιακούς βουλευτές τώρα που θα ψηφίζουν «ναι» στα νέα μνημονιακά μέτρα.

– Επίσης, μέσα στη Βουλή θα βρίσκονται σε ετοιμότητα δεκάδες ψυχολόγοι και ψυχοθεραπευτές για να συνδράμουν στους μνημονιακούς βουλευτές που προβλέπεται ότι θα βρεθούν στα όρια βαριάς κατάθλιψης.

– Μετά τις τελευταίες εκλογές οι ψυχοπονιάρηδες βουλευτές και υπουργοί επέστρεψαν δριμύτεροι προσθέτοντας το όνομά τους στο μακρύ ψυχοπονιάρικο κατάλογο που άνοιξε κάπου εκεί στο 2009.

– Ποιος δεν θυμάται τον Παπακωνσταντίνου, το Βενιζέλο τον Βαγγέλη, το Σαμαρά τον Αντώνη και πολλούς άλλους αξιομνημονιακούς υπουργούς που μετά την ψήφιση κάποιου μνημονιακού νόμου περνούσαν νύχτες δύσκολες.

– Όμως, ο πόνος των σημερινών ψυχοπονιάρηδων μνημονιακών είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από των προηγούμενων γιατί και κατάπτυστα μέτρα για το λαό ψηφίζουν και ενάντια και στην ιδεολογία τους έρχονται.

– Πώς να αντέξουν τη ζάλη που δημιουργεί η κωλοτούμπα «σχίζω μνημόνια-ψηφίζω μνημόνια»; ή τον πόνο που δημιουργεί η πολιτική στάση «σηκώνω ανάστημα στα λόγια αλλά σκύβω με υποτέλεια στην πράξη»;

– Πάντως, εδώ που τα λέμε, είναι να τους λυπάσαι τους κυβερνητικούς βουλευτές. Τους κοροϊδεύει ο Βαγγέλας ο Κένταυρος και το μόνο που έχουν να του πουν είναι ότι απλώς ψηφίζουν αυτά που πρότεινε παλιότερα η ΝΔ!

– Πάντως, προβλέπεται οι φετινές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου να ξαναγίνουν με κάγκελα και ΜΑΤ, όπως παλιά και νομίζω ότι εκτός από τις μηχανές των τρακτέρ, ζεσταίνονται και οι μηχανές των ελικοπτέρων.

– Εκτός, όμως, από τους ψυχοπονιάρηδες, επέστρεψαν και οι ξεχασιάρηδες βουλευτές και υπουργοί. Κι εδώ, μακρύς ο κατάλογος που άνοιξε τα τελευταία χρόνια.

– Τότε ξεχνούσαν να διαβάσουν τα μνημόνια και απλώς σήκωναν τα χέρια, σαν τη διαφήμιση των παικτών της Ρεάλ, ενώ τώρα ξεχνάνε να δηλώσουν κανένα μύριο ή τίποτα μετοχές!

– Καλά ο Βαγγέλας ο Κένταυρος γιατί τα έβαλε με τον Παπαμιμίκο; Τι φοβάται; Άλλο πλαστά τιμολόγια Βαγγέλα κι άλλο πλαστά ψηφοδέλτια. Μη φοβάσαι τίποτα. Κι αν χρειαστεί, μίλα γαλλικά.

– Επειδή παρατηρήθηκε ότι στην πρωινή προσευχή στα σχολεία πολλοί μαθητές δεν τη γνωρίζουν και πάρα πολλοί άλλοι δεν προσέχουν, το υπουργείο της παιδείας έλαβε μέτρα.

– Προσλαμβάνει γύρω στους 180 παπάδες-κομάντα που θα οργώσουν όλα τα σχολεία της χώρας με σκοπό να διορθωθούν τα λάθη που παρατηρούνται στην πρωινή προσευχή.

– Μετά, θα μπορούν οι μαθητές, να κάνουν με γαλήνη και ηρεμία το…κενό τους, λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών και οι γονείς στα δημοτικά θα μπορούν να παίρνουν ήσυχοι τα παιδιά στο σπίτι, λόγω ανυπαρξίας ολοήμερων.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ψυχοπονιάρηδες και ξεχασιάρηδες βουλευτές: Η μεγάλη επιστροφή (και στο βάθος ράσα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.