.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Όλγα Κοσμοπούλου: Επισκόπηση γεννητικών οργάνων σε σύζυγο απεργού πείνας


Nosokomeio-NikaiaΚαταγγελία της Όλγας Κοσμοπούλου, γιατρού στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ και του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά:

Στην εξευτελιστική διαδικασία σωματικού ελέγχου με πλήρη γύμνωση και επισκόπηση γεννητικών οργάνων υπέβαλλε σήμερα την άναυδη σύζυγο κρατούμενου απεργού πείνας, που έχει 24ωρη άδεια να τον επισκέπτεται και να τον φροντίζει, εξωτερική ανώνυμη αστυνομικίνα που εκλήθη από τον επίσης ανώνυμο αστυνομικό που συνεπικουρούσε τους φρουρούς. Ο “έλεγχος” έγινε μέσα στο λουτρό του κελιού.

Σύντροφοι, φίλοι και συναγωνιστές, δεν έχω λόγια για να πω άλλα επί του θέματος. Πρόκειται για ένα από τα πιο απάνθρωπα, ταπεινωτικά και εξευτελιστικά πράγματα, που απαιτούμε να μην γίνονται ούτε στους κρατούμενους, πόσο μάλλον στις/τους συγγενείς τους. Κύριε Πανούση, εμείς, η αριστερά του “τίποτα”, και ο αναρχικός -αντιεξουσιαστικός χώρος, δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτές τις πρακτικές, αλλά ούτε και να μας ταπεινώσετε μπορείτε με τέτοιες μεθόδους.

Πηγή: https://www.facebook.com/olga.kosmopoulou.3

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 87.50% ( 4
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Όλγα Κοσμοπούλου: Επισκόπηση γεννητικών οργάνων σε σύζυγο απεργού πείνας

  1. L'Enfant de la Haute Mer

    Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο από τον Γ. Πανούση: “υπουργέ Πανούση, η επισκόπηση γεννητικών οργάνων σε σύζυγο απεργού πείνας, συντρόφου απεργού πείνας, στο μπάνιο του κελιού είναι στο πλαίσιο της δημοκρατίας σας;”

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.