.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Όρκος με μαύρο! – Η νέα κυβέρνηση Τσίπρα επιχειρεί να κλείσει την ERTopen (Βίντεο)


eee1ce1cd4a113d8297f55b6f0c96c4a_LTη μέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης Τσίπρα το καθεστώς διάλεξε να στείλει επιδεικτικό μήνυμα για το πώς θα πολιτευθεί από δω και πέρα η μνημονιακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαμορφώθηκε από τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

Πριν καν ορκιστεί η νέα μνημονιακή κυβέρνηση, σπεύδουν να “ξεκαθαρίσουν το τοπίο” στα ερτζιανά, αρχίζοντας …από την ERTopen!

Οι αστυνομικές δυνάμεις με εισαγγελική εντολή ύστερα από απαίτηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),για «παράνομη» μετάδοση του προγράμματος της ERTopen από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ, εισέβαλαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ERTopen στο Γαλάτσι και οδήγησαν στο Α.Τ Κυψέλης όπου και κρατούνται μέχρι αυτή την ώρα, τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον ο ταμία της ομοσπονδίας Δημήτρη Κούνη καθώς και τον Κώστα Πετράκη, αλληλέγγυου της ERTopen.

Ο σταθμός αυτή τη στιγμή βγαίνει στον αέρα  για την περιοχή της Αθήνας μόνο διαδικτυακά ενώ στο site της ERTopen αναφέρεται ότι «Η “πολλά υποσχόμενη” εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου ξεκίνησε από την ΕΡΤopen που κράτησε ζωντανή την φωνή της κοινωνίας για πάνω από δυο χρόνια. Μια εκκαθάριση που προφανώς θα τελειώσει εκεί».

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται και  από τον ρ/σ του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας από 13.00 μέχρι 19.00 στους 96,5, από τον ρ/σ του σωματείου εργαζομένων στο Αλουμίνιο στους 97,3, με έδρα τη Βοιωτία, και φυσικά, διαδικτυακά στο www.ertopen.com.

Το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen δεν φιμώνεται! Η ERTopen θα μείνει ανοιχτή, θα είναι η φωνή του κάθε αγωνιστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από τις ειδήσεις της ERTopen:

Δεύτερο μαύρο.. 23/9. Έριξαν τον πομπό. Στο αυτόφωρο Καλφαγιάννης – Κούνης

Η “πολλά υποσχόμενη” εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου ξεκίνησε από την ΕΡΤopen που κράτησε ζωντανή την φωνή της κοινωνίας για πάνω από δυο χρόνια.

…Μια εκκαθάριση που προφανώς θα τελειώσει εκεί

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης προέδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Δημήτρης Κούνης, ταμίας της Ομοσπονδίας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤopen και κρατούνται για την ώρα.

Δείτε την αν αγγελία του μαύρου από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤopen καθώς και τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας,Μάριου Λώλου

Δηλώσεις Μάριου Λώλου

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 88.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.