.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σύσκεψη Παρεμβάσεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα


solidarityΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ –ΚΙΝΗΣΕΙΣ –ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ-Αγωνιστική Ταξική Ενότητα στο ΕΚΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε σύσκεψη των Παρεμβάσεων- Κινήσεων – Συσπειρώσεων και Σχημάτων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα
Δευτέρα 8/12, στις 7.00 μμ (στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, Καρόλου 24, 3ος όροφος)

Μπροστά μας έχουμε ένα νέο σκληρό μνημόνιο, όπως κι αν ονομάσουν τα μέτρα η συγκυβέρνηση και τρόικα. Η ΕΕ και το ΔΝΤ, απαιτούν ξανά νέους βάρβαρους όρους για να δώσουν ξανά δανεικά που θα καταλήξουν ξανά στις τράπεζες.

Θέλουν να φέρουν άμεσα, νέα μέτρα για την πλήρη διάλυση του ασφαλιστικού, το φτωχολόγιο στο Δημόσιο, νέα μείωση συντάξεων, ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, αντισυνδικαλιστικό νόμο για να καταργήσουν ακόμα και το δικαίωμα στην απεργία. Θέλουν να επιβάλλουν κι άλλους φόρους και χαράτσια, να προχωρήσουν σε ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, σε κατασχέσεις σπιτιών, την στιγμή που χαρίζονται αμέτρητα δις στο κεφάλαιο.

Στο στόχαστρο έχουν μπει τα δημοκρατικά και ελευθερίες, ενώ η στάση της κυβέρνησης και της δικαστικής εξουσίας απέναντι στο Νίκο Ρωμανό, καταδεικνύει πως έχουμε να κάνουμε με ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, που αρνείται να εκπληρώσει ακόμα και αυτονόητα δικαιώματα.

Την ώρα που χρειάζεται ο ενιαίος και αποφασιστικός αγώνας όλων των εργαζομένων, η αδράνεια και η στάση του κυβερνητικού συνδικαλισμού, οδηγεί ξανά στην τακτική της αδρανοποίησης του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος.

Καλούμε σε σύσκεψη συντονισμού τις Παρεμβάσεις και τα σχήματα Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε πως θα συμβάλλουμε στον αναγκαία οργάνωση τις αμέσως επόμενες μέρες. Για να μην περάσει το νέο μνημόνιο με ασφαλιστικό, περικοπή μισθών, συνδικαλιστικό νόμο, οι 2.500 απολύσεις των διαθέσιμων, η αξιολόγηση!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.