.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανοιχτή συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

20/03/2015 | 19:00 - 22:00

ΚΑΛΕΣΜΑ

Ανοιχτής συνέλευσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 19.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας

 

Ένα μήνα μετά την εκλογή της, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ουσιαστική συνθηκολόγησή της στο Eurogroup, έδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, ότι δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής στα πλαίσια της δέσμευσης της πληρωμής του χρέους και εντός της ΕΕ και της ευρωζώνης. Η κυβέρνηση με τις επιλογές της αφήνει ανέγγιχτα τα θεμέλια της κοινωνικής εξαθλίωσης, της φτώχειας και της ανεργίας των 1,3 εκατομμυρίων. Καμιά προπαγάνδα δεν μπορεί να το κρύψει αυτό, καμιά απαίτηση για ανοχή και υπομονή δεν μπορεί γίνει αποδεκτή.

Η επιστολή -με τις «μεταρρυθμίσεις»- της ελληνικής κυβέρνησης προς τους λεγόμενους «θεσμούς», όπως βαφτίστηκε προπαγανδιστικά η κακόφημη Τρόικα, έρχεται να δείξει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει στον μνημονιακό κατήφορο σε μια ρημαγμένη κοινωνία, ακυρώνει το πρόγραμμά της κι έρχεται να προωθήσει, με τον δικό της τρόπο, τις αστικές αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις («μεταρρυθμίσεις»).

Ανέγγιχτος μένει φυσικά και ο μηχανισμός της επιτροπείας της χώρας από ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ που θα συνεχίσουν να αξιολογούν την πορεία εξέλιξης του μνημονίου, έστω και αν δεν λέγονται πια Τρόικα, αλλά «θεσμοί»…
Ο λαός δεν έστειλε στη γωνία όσους κυβερνήσανε μνημονιακά, για να δει μια νέα συμφωνία κοινωνικής λεηλασίας και επιτροπείας από ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.

Είναι ώρα του εργατικού και λαϊκού κινήματος να βγει στο προσκήνιο να υπερασπιστεί το δικαίωμα στη εργασία, την αξιοπρεπή ζωή, τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία, το δικαίωμα του λαού να ορίζει το μέλλον του. Οι εργατικοί λαϊκοί αγώνες θα ακυρώσουν τη νέα συμφωνία παλεύοντας για την ανατροπή της πολιτικής Μνημονίων και ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θεωρεί ότι υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα από χρέος, μνημόνια και ευρώ. Θα τον χαράξει ο λαός με τον αγώνα του, ανοίγοντας το δρόμο για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης και την κοινωνική απελευθέρωση. Σε αυτόν τον αγώνα θα καταξιωθεί η Αριστερά για να είναι αντάξια του ονόματος της.

Για όλα τα παραπάνω η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας καλεί στην ανοιχτή της συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου στις 19.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουμε μαζί τους τρόπους οργάνωσης και πάλης μπροστά στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται και την ανάγκη μαζικής ενωτικής δράσης των μαχόμενων δυνάμεων του εργατικού κινήματος και της αριστεράς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΣΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΡΟΪΚΑ & ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20/03/2015
Ώρα:
19:00 - 22:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας
Λαμπράκη Γρηγορίου 8 & Αγίων Αναργύρων
Νέα Χαλκηδόνα,
+ Χάρτης Google