.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση – Συζήτηση του Μ-Λ ΚΚΕ για το Προσφυγικό

17/01/2016 | 18:30

Προσφυγικό: Ανθρώπινη τραγωδία, ιμπεριαλιστική κτηνωδία!

Το ρολόι του κόσμου γυρνάει αντίστροφα. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες, μαζί με τους νατοϊκούς συμμάχους τους Αμερικάνους, βομβαρδίζουν και κλιμακώνουν τον πόλεμο σε Συρία και Μέση Ανατολή, με πρόσχημα την καταπολέμηση της τρομοκρατίας του ISIS. Αυτές οι ωμές εγκληματικές επεμβάσεις, είναι η μόνη αιτία που ξεριζώνει εκατομμύρια ανθρώπων από τις πατρίδες τους και τους οδηγεί στην προσφυγιά είτε να επιλέξουν θάνατο από βόμβες είτε από πνιγμό. Όσοι αποκρύπτουν τις πραγματικές αιτίες, όσοι καλύπτουν τον ρόλο των Ευρωπαίων και Αμερικάνων ιμπεριαλιστών, συμβάλλουν σαν υποτελείς στην διαιώνιση του προβλήματος, αλλά και αφήνουν ανοιχτό το έδαφος στους φασίστες σε κάθε χώρα να αναπτύσσουν ρατσιστική, φασιστική δράση.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υποτάσσεται στην πολιτική των πολεμοκάπηλων ΗΠΑ – ΕΕ – Ρωσία, στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, παραχωρεί βάσεις, έδαφος, αέρα στις πολεμικές επιχειρήσεις τους, υπό το δόγμα «Ανήκομεν στη Δύση». Εφαρμόζει τις επιταγές της ΕΕ και στο προσφυγικό και τείνει να μετατρέψει τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων.

Απέναντι στη νέα θηριωδία και την επέλαση Αμερικάνων – Ευρωπαίων και Ρώσων οφείλουμε να αντιτάξουμε την ανάπτυξη ενός ισχυρού Αντιπολεμικού – Αντιιμπεριαλιστικού – Μετώπου που θα καταδικάζει τον πόλεμο και θα εκφράσει τη γνήσια αλληλεγγύη προς όλους τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών του Μ-Λ ΚΚΕ

σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα:

Προσφυγικό: ανθρώπινη τραγωδία, ιμπεριαλιστική κτηνωδία

την Κυριακή, 17 Γενάρη και ώρα 6.30μμ

στην Αίθουσα Δημαρχείου Υμηττού

(πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1)

Στην διάρκεια της Εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο για το προσφυγικό

Μ-Λ ΚΚΕ

www.m-lkke.gr

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17/01/2016
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση: