.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκδήλωση του ΕΕΚ στη Νομική: “Στο δρόμο του Δεκέμβρη,η επαναστατική απάντηση στην κρίση”

15/12/2014 | 18:30

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα σας προσκαλεί, την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:30, στην Νομική Σχολή Αθηνών, σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα «Στον δρόμο του Δεκέμβρη: η επαναστατική απάντηση στην κρίση».

Ζούμε αναμφίβολα κρίσιμες στιγμές. Φυσάει ξανά ο άνεμος του Δεκέμβρη της εξέγερσης ενάντια στην κυβέρνηση και το κράτος του κεφαλαίου, ενάντια στο δολοφονικό καθεστώς “έκτακτης ανάγκης” και των ορδών καταστολής. Κυβέρνηση και αστικό πολιτικό σύστημα κλυδωνίζονται ανάμεσα στα νέα μέτρα κοινωνικού κανιβαλισμού που απαιτούν η ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ και στο νέο μαζικό εξεγερσιακό κύμα που ξεσήκωσε ο ηρωικός αγώνας του αναρχικού Νίκου Ρωμανού και των άλλων πολιτικών κρατουμένων σε απεργία πείνας, με έσχατο οδόφραγμα την ίδια την ζωή τους, για μια ανάσα ελευθερίας , για την ελευθερία και την δικαιοσύνη όλων των κατατρεγμένων.

Καθώς βαδίζει προς το 14ο Συνέδριό του, το ΕΕΚ θέλει να συζητήσει όλα τα ζητήματα της εκρηκτικής συγκυρίας, με σκοπό την συλλογική επεξεργασία μιας επαναστατικής απάντησης στην κρίση. Απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις της επαναστατικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου και τις καλεί στον ανοικτό αυτό διάλογο, στην εκδήλωση -συζήτηση της 15ης Δεκεμβρίου, στην Νομική, να συμμετάσχουν με σύντομες παρεμβάσεις.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

8/12/2014

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/12/2014
Ώρα:
18:30
Κατηγορία Εκδήλωση: