.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εργατική Λέσχη Περιστερίου:Θερινό Σινεμά στην ταράτσα της λέσχης “Ο Δράκουλας των Εξαρχείων”

24/05/2016 | 20:30

Θερινό Σινεμά στην ταράτσα της λέσχης
Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου και φέτος ανοίγει την ταράτσα της για όμορφες βραδιές θερινού σινεμά. Η κινηματογραφική ομάδα της Εργατικής Λέσχης, στα πλαίσια των θερινών προβολών της, παρουσιάζει κάθε Τρίτη αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο και προσφέρει όμορφα κοκτέιλ.
Στα πλαίσια του αφιερώματος, την Τρίτη 24.05 στις 20:30, θα προβληθεί η ταινία “Ο Δράκουλας των Εξαρχείων” σε σκηνοθεσία Νίκου Ζερβού.
Ο Δράκουλας των Εξαρχείων (1983)
Σκηνοθεσια: Νίκος Ζερβός
Παιζουν: Κωνσταντίνος Τζούμας, Αντώνης Καφετζόπουλος,Τζίμης Πανούσης, Δημήτρης Πουλικάκος, Ισαβέλλα Μουράκη, Μαρία Τσακαλίδου, Σάκης Μπουλάς
Μουσική: Μουσικές Ταξιαρχίες
Ο τρελός ορθοπεδικός από τα Καρπάθια Βίκτωρ Παπαδόπουλος (Κ. Τζούμας) έχει εγκατασταθεί στα Εξάρχεια μαζί με την κόρη του (Ι. Μαυράκη) και τους δύο βοηθούς του. Για να κερδίσει χρήματα κλέβει μέλη από νεκρούς μουσικούς με σκοπό να τους ξαναφέρει στη ζωή και να δημιουργήσει το καλύτερο ροκ συγκρότημα, τις Μουσικές Ταξιαρχίες με αρχηγό τον Τζίμη Πανούση. Όμως οι νεκροί, με αρχηγό το Χαμένο Ανθυπολοχαγό της Αλβανίας (Α. Καφετζόπουλος) επαναστατούν για τις επιδρομές του στα νεκροταφεία και επιτίθενται στο σπίτι του.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24/05/2016
Ώρα:
20:30
Κατηγορία Εκδήλωση: