.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάλεσμα σε παρέμβαση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο Ελληνικού Αργυρούπολης

21/10/2015 | 19:30

Τις τελευταίες μέρες, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ένα σχέδιο κανονισμού πόλης. Σκοπός του, σύμφωνα με τις αναφορές της διοίκησης, είναι: « να καταγράψει τις υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής αλλά και των ίδιων των δημοτών, να οριοθετήσει πιο ουσιαστικά τη συνεργασία Δήμου και κατοίκων και τέλος να συμβάλει στην περιβαλλοντική ανάδειξη της πόλης μας, που είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας» . Ως εδώ καλά, θα έλεγε κάποιος αν δεν είχε διαβάσει τον εν λόγω κανονισμό. Μεταξύ άλλων, στις σελίδες 20-21, γίνεται αναφορά στη «ρύπανση» από πανό, αφίσες, έντυπα και συνθήματα γραμμένα σε τοίχους με σπρέι ή μπογιά. Είναι προφανές, πως για μια ακόμα φορά, αυταρχικά και αντιδημοκρατικά, η διοίκηση Κωνσταντάτου επιχειρεί να φιμώσει το τοπικό κίνημα.

Σήμερα, σε μια εποχή φτωχοποίησης του λαού, εκφασισμού της κοινωνίας και ακραίου κρατικού αυταρχισμού, η διοίκηση του δήμου μας, αντί να στηρίξει τους αγώνες του κόσμου της εργασίας, αφήνοντας ελεύθερη τη διακίνηση του υλικού του (αφίσες, προκηρύξεις) απειλεί με 1 ευρώ πρόστιμο ανά αφίσα και έντυπο! Αντί να σταθεί δίπλα στα αιτήματά του λαού, βάζει πρόστιμο 25 ευρώ για κάθε σύνθημα σε τοίχο!

Καλούμε τις συλλογικότητες της περιοχής, καθώς και κάθε αγωνιστή του τοπικού κινήματος σε παρέμβαση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 21/10 στις 19:30 στο δημοτικό ωδείο Αργυρούπολης (Κύπρου 97 & Χρυσοστόμου Σμύρνης) στο προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο ώστε να διεκδικήσουμε να μην τεθεί προς συζήτηση ο εν λόγω αντιδημοκρατικός κανονισμός.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

7890000

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21/10/2015
Ώρα:
19:30