.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κάλεσμα της ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για συνδιοργάνωση αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου και διαδήλωσης στην Αμερικάνικη Πρεσβεία

02/11/2016 | 19:00

 

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΟΜΠΑΜΑ!

Ανακοινώθηκε απ’ την Αμερικανική πλευρά επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας στις 15 Νοέμβρη. Πρόκειται για μια πρόκληση μέσα στον τριήμερο γιορτασμό του Πολυτεχνείου! Μια επίσκεψη του εκπροσώπου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού μετά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ που σηματοδοτεί το τί επιφυλάσσεται για την περιοχή, το λαό μας και τους γύρω λαούς το επόμενο διάστημα. Μια επίσκεψη που οφείλει να βρει το λαό μας στους δρόμους και τις αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις να πρωτοστατούν μέσα απ’ την κοινή τους δράση στην διαμόρφωση συνθηκών μαζικής λαϊκής απάντησης με συγκέντρωση-διαδήλωση που θα καταγγείλει την επίσκεψη και θα βροντοφωνάξει: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Σε μια περίοδο που σφαγιάζονται οι λαοί σε μια σειρά χώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, που οι Αμερικάνοι φονιάδες ηγούνται των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, με το αίμα της πολύπαθης Συρίας να ρέει ακατάπαυστα και τα εκατομμύρια των ξεριζωμένων να οδηγούνται στη μαζική προσφυγιά και μετανάστευση, η επίσκεψη γίνεται διπλά προκλητική. Γιατί ταυτόχρονα στηρίζει την αντιμεταναστευτική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και εμμένει τόσο αυτοτελώς όσο και μέσω ΔΝΤ στην αντιλαϊκή-αντεργατική επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ,ΔΝΤ και κεφαλαίου στον κόσμο της δουλειάς.

Οι αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις και το μαζικό κίνημα οφείλουν να συντονιστούν άμεσα και αποτελεσματικά απαντώντας στον ερχομό-πρόκληση. Ταυτόχρονα να καταδικάσουν την κυβερνητική πολιτική που διαθέτει τη χώρα ως ορμητήριο των αμερικανονατοικών για τα μαζικά τους εγκλήματα και κινδυνεύει να μετατρέψει και το δικό μας λαό σε κρέας για τα κανόνια.

Για την συνδιοργάνωση ενός μαζικού αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου και διαδήλωσης στην Αμερικάνικη Πρεσβεία την ημέρα που θα έρθει ο Ομπάμα στη χώρα μας,

σας καλούμε σε Σύσκεψη την Τετάρτη 2 Νοέμβρη στις 7μμ στο
Βιβλιοπωλείο ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ (Γραβιάς 10-12 Εξάρχεια)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
02/11/2016
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση: