.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση του βιβλίου “NEW RAP LANGUAGE” του Loyal-T στον ΧιπΧοπ Καφενέ

30/10/2014 | 20:00 - 23:00

Παρουσίαση του βιβλίου «NEW RAP LANGUAGE» του Loyal-T στον ΧιπΧοπ Καφενέ

 

Μετά από μια σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων, lives και DJ sets, ήρθε η ώρα για την πρώτη παρουσίαση βιβλίου από τον χιπχοπ καφενέ. Την Πέμπτη 30 Οκτώβρη στις 8 το βράδυ ένας από τους παλιότερους εκπροσώπους της χιπχοπ σκηνής στην Ελλάδα, ο Loyal-T, παρουσιάζει το βιβλίο του “NEW RAP LANGUAGE – What does it all mean?”.


— Η απόδοση, μετάφραση και εξήγηση της hip hop(καλλι)τεχνικής ορολογίας από μια ισορροπημένη θέση ανάμεσα στη λόγια και την εκλαϊκευμένη ελληνική γλώσσα. Αυστηρά πάντοτε με αγάπη και βαθύ σεβασμό στην ιστορία, το κύρος, τη βαρύτητα, τις αξίες, τα ιδανικά και τα πρότυπα της hip hopκουλτούρας. —

Η παρουσίαση θα συνοδευτεί από προβολή του χιπχοπ ντοκυμαντέρ “Do you know what hiphop is” και συζήτηση γύρω από την ιστορία της rap μουσικής και της σύνδεσής της με σημαντικά κοινωνικοπολιτικά γεγονότα και κινήματα. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία αυτές τις μέρες, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η από χέρι σε χέρι διακίνησή του. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν αντίτυπα που θα δίνονται στην πολύ χαμηλή τιμή των 10€.

Ο χιπχοπ καφενές μαζεύεται κάθε Πέμπτη στις 8 στον 1ο όροφο της Εργατικής Λέσχης Περιστερίου, ΘΗΒΩΝ 227 στο Περιστέρι, λίγα μέτρα από το metro Ανθούπολη. Αποτελεί μια προσπάθεια να συναντηθεί η μουσική που αγαπάμε με κινηματικές διαδικασίες που ξεσπούν στις γειτονιές μας και να συμβάλει όσο μπορεί στην ενδυνάμωσή τους. Οι διαδικασίες και οι εκδηλώσεις μας είναι ανοιχτές προς όλες κ όλους. Νέα μας θα βρίσκετε στο fb “Ο χιπ χοπ καφενές της Λέσχης” και στο www.ergatikilesxiperisteriou.blogspot.gr.

* Αξίζει να σημειωθεί πως τις μέρες της εκδήλωσης στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου θα λειτουργεί έκθεση / ανταλλακτικό παζάρι αντιφασιστικού βιβλίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Ανάγνωσης Περιστερίου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30/10/2014
Ώρα:
20:00 - 23:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση

Διοργανωτής

Χιπχοπ καφενές
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/hiphopkafenes

Χώρος Διεξαγωγής

Εργατική Λέσχη Περιστερίου
Θηβών 227
Περιστέρι, 12134
Ιστότοπος:
http://ergatikilesxiperisteriou.blogspot.gr/