.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Συναυλία στην πλατεία Εξαρχείων-Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης

19/02/2016 | 20:00

Η Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων διοργανώνει για τις 19 Φλεβάρη συναυλία στην πλατεία Εξαρχείων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποκατάσταση των καταστροφών στην πλατεία. Το σχέδιο αποκατάστασης θα προβλέπει τη μη-δυνατότητα εκ νέου καταστροφής των υποδομών και των υλικών που θα εγκατασταθούν.

Ταυτόχρονα έχει αρχίσει η οικονομική καμπάνια με τη διάθεση κουπονιών του 1 ευρώ σε γείτονες, εργαζόμενους, καταστήματα αλλά και στους επισκέπτες της γειτονιάς και ήδη η ανταπόκριση είναι συγκινητική. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα κουπόνια και τη συναυλία προορίζονται για το σκοπό που αναφέρθηκε.

Η παρακολούθηση της συναυλίας φυσικά είναι δωρεάν (χωρίς εισιτήριο) και θα διατίθενται ποτά αλλά και … τα απαραίτητα για όποιον πεινάσει (έναντι συμβολικού αντιτίμου).

Η συναυλία θα γίνει μπροστά από το χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης και πάνω στην πλατεία και θα ξεκινήσει μετά τις 8μ.μ. (και έως αργά το βράδυ).

Παίζουν αλληλέγγυα (χωρίς αμοιβή) τα συγκροτήματα:
-Ilias and the Notorious Troupe
-Bag of Nails

Σε σχετικό ενημερωτικό κείμενο της συνέλευσης τονίζεται:

Όλοι γνωρίζουμε, λίγο έως πολύ, τους πραγματικά υπεύθυνους, φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, που έχουν μετατρέψει την ιστορική γειτονιά των Εξαρχείων σε μόνιμο πεδίο μάχης, καταστροφών και βανδαλισμών. Δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ-ΔΙΑΣ), ανεξέλεγκτες ομάδες ”κοινωνικού κανιβαλισμού”, μαφίες ναρκωτικών και συμμορίες “προστατών της νύχτας”. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μαζί και σε συνδυασμό, έχουν κάνει “μαύρη τη ζωή μας” στην περιοχή.

-Να βάλουμε ένα τέλος στην αδράνεια και την παθητικότητα που μας καθηλώνουν.
-Στη μαυρίλα που μας επιβάλλουν,να απαντήσουμε με ΔΡΑΣΕΙΣ, θαρραλέα, αισιόδοξα, αποφασιστικά. Να γίνουν ξανά τα Εξάρχεια η ιστορική γειτονιά που όλοι γνωρίσαμε, γειτονιά συλλογικής συνύπαρξης και αλληλεγγύης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19/02/2016
Ώρα:
20:00
Κατηγορία Εκδήλωση: