.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σύσκεψη στο Ν.Ηράκλειο με αφορμή την Ναζιστική συγκέντρωση της ΧΑ στις 1 Νοέμβρη

23/10/2015 | 19:00

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ

Η “ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ” σας καλεί στην σύσκεψη φορέων του Ηρακλείου και των Βορείων Προαστίων την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10, 7 μμ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ της ΚΙΝΗΣΗΣ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 29) για την διοργάνωση ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 01.11, 5 μμ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Η αντιφασιστική συγκέντρωση θα είναι η απάντηση στην επανεμφάνιση των νεοναζί στο Ν. Ηράκλειο, με αφορμή την συγκέντρωση που ετοιμάζουν την ίδια μέρα στη Λ. Ηρακλείου με ομιλητή τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα «νόμιμο πολιτικό κόμμα» αλλά μια εγκληματική ναζιστική συμμορία, τσιράκια του συστήματος, τσιράκια των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών.

Οι αποκαλύψεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Οι εντολές του Μιχαλολιάκου και της υπόλοιπης ηγεσίας της ΧΑ ήταν αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις δολοφονικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και δεκάδων αγωνιστών του αντιφασιστικού κινήματος. «Ότι κινείται σφάζεται» ήταν (και θέλει να συνεχίσει να είναι) η «πολιτική» της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα τους αφήσουμε! Παντού όπου προσπαθούν να εμφανιστούν θα ΠΡΕΠΕΙ να μας βρίσκουν μπροστά τους!

456123000

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23/10/2015
Ώρα:
19:00