.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεων

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

4ο Πολιτικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης

16/03/2014 | 17:00 - 23:55

| 5€

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο διεθνές επίπεδο, θα είναι το αντικείμενο συζήτησης της δεύτερης εκδήλωσης, την Κυριακή 16 Μάρτη. Με την συζήτηση αυτή θα επιχειρήσουμε να φωτίσουμε τη σύγκρουση που διεξάγεται γεωστρατηγικά, τις κινήσεις και τις διαθέσεις των «μεγάλων δυνάμεων», καθώς επίσης και για τα αναβαθμισμένα καθήκοντα και προκλήσεις μιας σύγχρονης αριστερής στρατηγικής.

Τη δεύτερη μέρα το Ιβανώφειο θα θα δονηθεί στους ρυθμούς των θρυλικών NightStalker, των RoundLights και του αγαπημένου μας Στέλιου Σαλβαδόρ με τα Μωρά στη Φωτιά.

Επειδή οι καιροί είναι για όλους δύσκολοι, το εισιτήριο κοστίζει 5€ και 9 € για μία ή δύο μέρες αντίστοιχα, ενώ οι τιμές στο φαγητό και τα ποτά είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στην λέσχη Έκτος Γραμμής (Εγνατίας 112, 1ος όροφος).

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν εκθέσεις φωτογραφίας, θεματικά αφιερώματα, περίπτερα πολιτικών και κοινωνικών φορέων που παρεμβαίνουν στο εργατικό, νεολαιίστικο και τοπικό κίνημα, περιοδικά και πρωτοβουλίες δράσης της Αριστεράς.

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των συναυλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/events/547633675334536/?notif_t=plan_admin_added

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16/03/2014
Ώρα:
17:00 - 23:55
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωσης:

Διοργανωτής

Αριστερή Ανασύνθεση
Email:
Ιστοσελίδα:
http://www.anasynthesi.gr/

Venue

Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο
3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη,