.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεων

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Η εκδήλωση αυτή έχει παρέλθει.

4ο Πολιτικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αριστερής Ανασύνθεσης

15/03/2014 | 17:00 - 23:55

| 5€

Συζητάμε με αγωνιστές από χώρους που έδωσαν και δίνουν ηρωικές μάχες ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές, βάζοντας στο επίκεντρο της πρώτης εκδήλωσης του Σαββάτου, 15 Μάρτη, τις ΣκουριέςΧαλκιδικής, την ΕΡΤ3 και τους απεργούς της Κόκα Κόλα και ψηλαφούμε το νήμα των κινημάτων αλληλεγγύης με συναγωνιστές από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης.

Την πρώτη μέρα το Ιβανώφειο θα χορέψει στους παραδοσιακούς πειραματισμούς των Imam Baildi, στις balkan μελωδίες των Baildsa και θα συναντηθεί με τους Υπεραστικούς

Επειδή οι καιροί είναι για όλους δύσκολοι, το εισιτήριο κοστίζει 5 ? και 9 ? για μία ή δύο μέρες αντίστοιχα, ενώ οι τιμές στο φαγητό και τα ποτά είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στην λέσχη Έκτος Γραμμής (Εγνατίας 112, 1ος όροφος).

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν εκθέσεις φωτογραφίας, θεματικά αφιερώματα, περίπτερα πολιτικών και κοινωνικών φορέων που παρεμβαίνουν στο εργατικό, νεολαιίστικο και τοπικό κίνημα, περιοδικά και πρωτοβουλίες δράσης της Αριστεράς.

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των συναυλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook https://www.facebook.com/events/547633675334536/?notif_t=plan_admin_added

http://www.anasynthesi.gr/

http://ektosgrammis.gr/

τηλ. 6936167691

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/03/2014
Ώρα:
17:00 - 23:55
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωσης:

Διοργανωτής

Αριστερή Ανασύνθεση
Email:
Ιστοσελίδα:
http://www.anasynthesi.gr/

Venue

Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο
3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη,