.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δεύτερη μέρα του φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ στο Ηράκλειο

17/09/2016 | 18:00

Το φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ επιστρέφει δυναμικά! Δύο ημέρες και νύχτες με πολιτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις που επιχειρούν να προσεγγίσουν κορυφαία ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής διαπάλης, όπως είναι το ζήτημα των νέων εργατικών και νεολαιίστικων αγώνων στην Ελλάδα και τη Γαλλία, οι δραματικές εξελίξεις στην Ανατολή, ο ρόλος της Ε.Ε. και οι ηρωικές αντιστάσεις των λαών.

Όπως πάντα το φεστιβάλ των Αναιρέσεων θα είναι και μια μεγάλη γιορτή, μια όαση πολιτισμού των κάτω, της σύγχρονα λαϊκής και νεολαιίστικης έκφρασης. Συναυλίες, προβολές, εκθέσεις φωτογραφίας, φθηνό βιβλιοπωλείο και μια σειρά άλλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες θα φιλοξενούνται για 2 μερόνυχτα στο χώρο του φεστιβάλ.

4589000
Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη το φεστιβάλ ανοίγει την αυλαία του για μία ξεχωριστή βραδιά.
Την συναυλία θα ανοίξει η Λιζέτα Καλημέρη μαζί με το συγκρότημα Αρμός. Η Λιζέτα Καλημέρη συμπράττει με το συγκρότημα Αρμός με αφορμή την παλιότερη δισκογραφική συνεργασία τους και θα μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα , με επιτυχίες της γνωστής ερμηνεύτριας, κομμάτια που έχουν συνθέσει οι Αρμός στην μέχρι τώρα δισκογραφική παρουσία τους αλλά και διασκευές σε τραγούδια σπουδαίων συνθετών και σύγχρονων τραγουδοποιών , σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα , ένταση και ρυθμό.

Στο τέλος της βραδιάς θα εμφανιστεί ο Γιώργης Μανωλάκης για ένα κρητικό γλέντι μέχρι το πρωί, όπου θα μας ταξιδέψει στη μουσική της Κρήτης με παραδοσιακούς ήχους με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Μαζί του θα εμφανιστούν: Γιανναδάκης Γιώργης (Λύρα), Παπατζάνης Γιάννης (Κρουστά), Σταυρακάκης Γιώργης (Λαούτο), Παρασχάκης Χαραλάμπος (Ασκομαντούρα).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17/09/2016
Ώρα:
18:00