.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βίντεο από την επίθεση των ΜΑΤ στους εργάτες της ΒΙΟΜΕ [Προσθήκη]


viome_mat725Πέντε βίντεο από την σημερινή επίθεση των ΜΑΤ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενάντια στους εργάτες της ΒΙΟΜΕ.

Δείτε περισσότερα εδώ: Η κυβέρνηση χτύπησε την ΒΙΟΜΕ!

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν, ενώ οι διαδηλωτές ανασυντάχτηκαν. Οι εργαζόμενοι που κατάφεραν τελικά να κατασκηνώσουν, δηλώνουν ότι θα παραμείνουν έξω από το Υπουργείο Εργασίας μέχρι την τελική ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνέλευση που προγραμμάτισε διάφορες δράσεις. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Σάββατο 2 Ιουλίου, στις 18.00.

 

 

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τις προσαγωγές, ενώ  ακούγεται  ο  δημοσιογράφος Χρήστος  Αβραμίδης  την ώρα που προσάγεται  επειδή κάλυπτε το ρεπορτάζ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση, τρέφει μίσος για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν εργατικές κινητοποιήσεις.

 

 

 

 

Μετά την άγρια καταστολή η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας κατέβηκε να ηρεμήσει τα πνεύματα… Και ως συνήθως τo Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες!!

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 85.00% ( 6
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Βίντεο από την επίθεση των ΜΑΤ στους εργάτες της ΒΙΟΜΕ [Προσθήκη]

  1. Το Κανόνι

    Εικόνες από τη χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ στους εργάτες και αλληλέγγυους της ΒΙΟΜΕ, σε συνδυασμό με εικόνες από την επίσκεψη του Τσίπρα στο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ το 2013.

    https://youtu.be/EaQBOBFEJyM

    Reply
  2. Πάνθηρας *29

    ….όλοι και όλες στις κινητοποιήσεις των αυτοδιαχειριζόμενων εργοστασίων. Την αμέριστη συμπαράσταση από το ανταγωνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα. Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα τους…Το δίκιο το έχουν οι αγωνιστές εργάτες και οι αλληλέγγυοι…

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.