.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Ντ. Ρέππα απαντάει στα ΜΜΕ για το Συντονισμό-“Φαντομά” (Βίντεο)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα εκπομπής του καναλιού “Ε” με την Τατιάνα Στεφανίδου (6/4/2016). Πρόκειται για ηχογραφημένη παρέμβαση της εκπαιδευτικού Ντίνας Ρέππα, στην οποία δίνει απαντήσεις για τον τρόπο που παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ η δράση του Συντονισμού για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό σωματείων – φοιτητικών συλλόγων – συλλογικοτήτων.

“Φτιάχνονται στρατόπεδα ντροπής, καινούργιοι τόποι εξορίας. Στον 21ο αιώνα, εμείς ξαναφτιάχνουμε τόπους εξορίας, αυτή τη φορά για τους πρόσφυγες. […] Η Ευρώπη οφείλει να ανοίξει τα σύνορά της. Και αντί να κάνετε το ανάποδο, και να λέτε γιατί εμείς μοιράζουμε προκηρύξεις στους πρόσφυγες και γιατί βρισκόμαστε αλληλέγυοι δίπλα τους, ως συναγωνιστές τους, να απευθυνθείτε προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, που οφείλει τον πόλεμο που έφτιαξε, τα θύματα ταυτού του πολέμου τουλάχιστον να τα δεχτεί στις χώρες της”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Η Ντ. Ρέππα απαντάει στα ΜΜΕ για το Συντονισμό-“Φαντομά” (Βίντεο)

  1. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά τι γίνεται κανένα ρεπορτάζ για το τι έγινε στον Πειραιά χθες το μεσημέρι στη συγκέντρωση του Συντονισμού για τους πρόσφυγες δεν υπάρχει;

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.