.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ν. Σμύρνη: Η ‘ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ’ καταγγέλλει Λυκειάρχη


image002 (4)μια πόλη ανάποδα – αριστερή παρέμβαση στους δρόμους της Νέας Σμύρνης
Ανακοίνωση – Καταγγελία: Για τον διευθυντή που χρησιμοποιεί τη θέση του για προεκλογική εκστρατεία

H “Μια Πόλη Ανάποδα” καταγγέλλει τον διευθυντή του 3ου Λυκείου Νέας Σμύρνης Κωνσταντίνο Μιχαλακόπουλο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του δημάρχου Τζουλάκη. Ο διευθυντής του Λυκείου υποχρέωσε τους μαθητές του σχολείου να του δώσουν τα κινητά τηλέφωνα των γονίων τους, τα οποία χρησιμοποίησε για προσωπικό όφελος στέλνοντας μηνύματα και ζητώντας να τον ψηφίσουν.

Είναι ο ίδιος διευθυντής που όταν οι μαθητές του σχολείου έκαναν κατάληψη, διεκδικώντας καλύτερη παιδεία, τους απειλούσε και ζητούσε απ’ την αστυνομία να παρέμβει και να συλλάβει μαθητές, απαιτώντας να μείνει … «η πολιτική έξω απ’ το σχολείο του».

Ρωτάμε τον κύριο διευθυντή:

Ποιά πολιτική θέλει να αφήσει έξω απ’ το σχολείο;

Απαγορεύεται η διεκδίκηση καλύτερης παιδείας, αλλά επιτρέπεται η πολιτική δράση των υπερασπιστών του μνημονίου και της αυταρχικής εξουσίας, μιας εξουσίας που ο ίδιος υπηρετεί; Ντροπή…

Ποιό είναι το ήθος που προάγει όπως τολμάει να γράφει στα SMS; Να μαζεύει τηλέφωνα από τα 15χρονα εν αγνοία των γονιών τους και να χρησιμοποιεί την εξουσία του για προσωπικό όφελος.

Αλλά τι να περιμένει κανείς απ’ αυτούς που ο ίδιος ο αρχηγός τους και νυν δήμαρχος κανει τα ίδια, χρησιμοποιώντας τα αρχεία του δήμου…

Μην τους φοβάστε… Μαυρίστε τους!!!

Μια Πόλη Ανάποδα – Αριστερή Παρέμβαση στους Δρόμους της Νέας Σμύρνης

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.