.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Δ. Ιλίου ζητά 360.000 € από Μικρούτσικο-Πασχαλίδη γιατί δεν συμμετείχαν στην Λευκή Νύχτα


thanos_miltosΟ δήμος Ιλίου κοινοποίησε στον Θάνο Μικρούτσικο αγωγή με την οποία του ζητά 120 χιλιάδες ευρώ για τη ματαίωση της συναυλίας στο Ίλιον, στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας. Την ίδια αγωγή έλαβε ο Μίλτος Πασχαλίδης καθώς και το γραφείο παραγωγής. Δηλαδή ο δήμος Ιλίου τους ζητά 360 χιλιάδες ευρώ για συναυλία που δεν έδωσαν.

Υπενθυμίζεται ότι σωματεία εργαζομένων, το συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, συλλογικότητες γειτονιών, εργατικές λέσχες κ.α. είχαν αντιδράσει στην πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας στο δήμο Ιλίου, τον περασμένο Ιούνιο, ενώ ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης, απέσυραν την συμμετοχή τους.  Τώρα ο δήμος Ιλίου εκδικητικά ζητά από τους δύο καλλιτέχνες 360.000 ευρώ!!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ο Δ. Ιλίου ζητά 360.000 € από Μικρούτσικο-Πασχαλίδη γιατί δεν συμμετείχαν στην Λευκή Νύχτα

  1. Γνώστης

    ξεφτίλα στον δήμο Ιλίου και σε κάθε τέτιο δήμο. Τρώνε, ασκούν πολιτική σε βάρος της πλειοψηφίας της κοινωνίας και ζητάνε και τα ρέστα από πάνω!

    Να ΜΗΝ περάσει η αθλιότητα του Δήμου Ιλίου σε βάρος των εργαζομένων (με τις λευκές νύχτες μαύρης εκμετάλλευσης) και σε βάρος των Μικρούτσικου/Πασχαλίδη!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.